Συνεργασία της Formula E με διάσημο συγκρότημα


Οι σταρ της K-pop, BTS, αξιοποιούν την παγκόσμια φήμη τους και αναλαμβάνουν τον ρόλο παγκόσμιων πρεσβευτών του πρωταθλήματος ABB FIA Formula E Championship, του παγκόσμιου πρωταθλήματος μηχανοκίνητου αθλητισμού αποκλειστικά με ηλεκτρικά οχήματα.

Σε ανακοίνωσή της την Τετάρτη, η Formula E αποκάλυψε τη νέα της συνεργασία με τους BTS για την προώθηση των ηλεκτρικών οχημάτων ως μέσων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

“Με την ατμοσφαιρική ρύπανση να αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο περιβαλλοντικό κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία και να προκαλεί περισσότερους θανάτους ετησίως από το κάπνισμα τσιγάρου (σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας), τόσο η Formula E όσο και οι BTS ελπίζουν να εμπνεύσουν την επόμενη γενιά και εκατομμύρια νεαρούς θαυμαστές να αγκαλιάσουν την καθαρή ενέργεια και να γίνουν μελλοντικοί οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων” τονίζεται στην ανακοίνωση.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι BTS είναι παγκόσμιοι πρεσβευτές του ABB FIA Formula E Championship. Οι BTS έχουν εδραιώσει μια αφοσιωμένη βάση θαυμαστών που είναι πολύ παθιασμένοι με τα κοινωνικά ζητήματα και μοιραζόμαστε την κοινή επιθυμία να ευαισθητοποιήσουμε για την απειλή της κλιματικής αλλαγής” δήλωσε ο Τζέιμι Ράιγκλ, διευθύνων σύμβουλος της Formula E.

“Σε συνεργασία με το BTS, θα ενισχύσουμε τον στόχο μας για γρηγορότερη υιοθέτηση των ηλεκτρικών οχημάτων από νέους σε όλον τον κόσμο.

Οι Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Νταιάν Κρούγκερ, Ορλάντο Μπλουμ και άλλοι έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενους αγώνες E-Prix και προσβλέπουμε στη συνεργασία με τους BTS για να συνεχίσουμε να προωθούμε τη βιωσιμότητα και την ηλεκτροκίνηση” πρόσθεσε.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τους RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V και Jung Kook και θα λειτουργήσουμε ως καταλύτης προς ένα καθαρότερο μέλλον, πιο γρήγορα” υπογράμμισε.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ