Μαρία Μπεκατώρου: Χριστούγεννα με τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ


Η Μαρία Μπεκατώρου και ο σύζυγός της, Αντώνη Αλεβιζόπουλος, θα περάσουν τις γιορτές στη Θεσσαλονίκη.

Η παρουσιάστρια του «Still Standing» και ο σύζυγός της, θα περάσουν τις γιορτές μαζί με τους κουμπάρους τους, Αντώνη Ρέμο και Υβόννη Μπόσνιακ, στη Θεσσαλονίκη.

Η Μαρία Μπεκατώρου περιμένει πώς και πώς τις γιορτές με σκοπό να χαλαρώσει για λίγο μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και να περάσει μαγικές στιγμές με τον άντρα της ζωής της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο αλλά και με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη μαζί με το σύζυγο της και την κουμπάρα της, Υβόννη Μπόσνιακ, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Αντώνης Ρέμος εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης.

Η γοητευτική παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, πρόσφατα απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον αγαπημένο της, όπου απολαμβάναν χριστουγεννιάτικες βόλτες, ενόψει των γιορτών, ενώ βρήκαν την ευκαιρία να αγοράσουν δώρα για φίλους και συγγενείς. Πάντως, όσοι τους βλέπουν αναφέρουν ότι μετά από 20 χρόνια κοινής πορείας το ζευγάρι φαίνεται πιο ερωτευμένο από ποτέ!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ