Πρωινή ποδηλασία στα Μετέωρα για τον Μητσοτάκη


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε τη μέρα του κάνοντας mountain bike στα Μετέωρα, στο περιθώριο της επίσκεψής του στη Θεσσαλία.

Ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι “τα Μετέωρα είναι ένας μοναδικός προορισμός και για outdoor δράσεις” και το Σάββατο (21.12.2019) το έκανε πράξη, αφήνοντας για λίγο τις υποχρεώσεις του προγράμματός του.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός, ο οποίος επισκέπτεται την Καλαμπάκα και τη Λάρισα, βρέθηκε στις 10:00 το πρωί στην Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου και την Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου, ενώ αμέσως μετά είχε συνάντηση με τους εργαζομένους του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, του Δήμου Καλαμπάκας.

Στις 13:00 το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στη Λάρισα, όπου θα επισκεφθεί το κτίριο των Εργαστηρίων Επαγγελματικής Κατάρτισης & Εκπαίδευσης Ατόμων με Αναπηρία. Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες στο κέντρο της Λάρισας.Μητσοτάκης στα Τρίκαλα: Χαλαρές στιγμές, περίπατος και σέλφις

Το βράδυ της Παρασκευής (20.12.2019) στα Τρίκαλα, ο πρωθυπουργός έγινε δεκτός αρχικά από τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου στο “Κέντρο Κοινότητας” του Δήμου και ενημερώθηκε από την προϊσταμένη αυτού Βέρα Ντάκου για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται για στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr , ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ικανοποιημένος: “Όχι μόνο έξυπνη, αλλά και ευαίσθητη πόλη τα Τρίκαλα”. Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, τον βουλευτή Θανάση Λιούτα, τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη και άλλα στελέχη έφτασε στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο του “Μύλου των Ξωτικών”.

πηγή: trikalavoice.gr

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ