ΑΕΚ – Τσιντώτας: «Δεν μου αρέσει η λέξη ήρωας»


Ο Παναγιώτης Τσιντώντας ήταν καθοριστικός στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά ο ίδιο αρνήθηκε το χαρακτηρισμό «ήρωας» για την επέμβαση που «έσωσε» τη νίκη για την ομάδα του.

Ένα πέναλτι και ένα σίγουρο γκολ έχει αποτρέψει στα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ στη Superleague, ο Παναγιώτης Τσιντώτας, που μίλησε στη Nova για τις εμφανίσεις του με την Ένωση, την αποθέωση από συμπαίκτες και προπονητή, αλλά και το παιχνίδι με τη Λαμία που ακολουθεί στο πρωτάθλημα.Οι δηλώσεις του Τσιντώντα

Για την απόκρουση που έκανε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: «Εντάξει, είδα τη μπάλα και αντέδρασα σωστά θεωρώ και καταφέραμε και πήραμε αυτούς τους τρεις βαθμούς που είναι το πιο σημαντικό. Η λέξη “ήρωας” δεν μου αρέσει, αλλά από τη στιγμή που κέρδισε η ομάδα με αυτόν τον τρόπο είμαι και εγώ πάρα πολύ χαρούμενος».

Για το αν είναι η κορυφαία επέμβαση της καριέρας του: «Ναι είναι η κορυφαία σίγουρα γιατί είναι και η καθοριστική στιγμή. Η ομάδα εκείνη την ώρα δεχόταν πίεση, μπήκα και εγώ στα τελευταία λεπτά και κατάφερα και βοήθησα για να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι έγινε στα αποδυτήρια: «Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο. Συνέχισαν όλα τα παιδιά να είναι χαρούμενοι πρώτα απ’ όλα για τη νίκη και μετά ήρθαν και μου έδωσαν συγχαρητήρια. Και αυτό είναι που με κάνει χαρούμενο. Προσπαθώ να μην επικεντρώνομαι εκεί και να συνεχίσω να δουλεύω και να προχωράω».

Για τον αν αληθεύει το ρεπορτάζ που θέλει τον Καρέρα να του φίλησε τα χέρια: «Είναι κάτι που έγινε πάνω στο φαγητό και δεν θέλω να αναφερθώ σε κάτι τέτοιο. Ένιωσε έτσι ο προπονητής να το κάνει. Και εμένα με κάνει σίγουρα πολύ χαρούμενο, το έχω στο μυαλό μου, αλλά συνεχίζω να κοιτάζω τον στόχο μου και να προχωράω».

Για το άγχος που είχε ακόμα μία φορά φέτος η ΑΕΚ μετά το γκολ που δέχθηκε: «Θα συμφωνήσω και με αυτό που είχε πει και ο προπονητής μας. Σίγουρα όταν δεχόμαστε κάποιο γκολ και ειδικά σε εκείνη την περίοδο του αγώνα, έχουμε ένα έξτρα άγχος, ίσως φοβόμαστε λίγο παραπάνω να μην στραβώσει το παιχνίδι, έρχεται και η κούραση, είναι και η ψυχολογική κούραση και κάπως έτσι κλεινόμαστε λίγο πίσω, αλλά θεωρώ ότι όταν έρχονται οι νίκες χτίζεται η ψυχολογία, η αυτοπεποίθηση και πιστεύω πως θα ξεπεραστεί αυτό. Και με πολλή δουλειά εννοείται».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τη Λαμία: «Η Λαμία είναι μια ομάδα που με την αλλαγή του προπονητή έχει θετικά αποτελέσματα συνεχόμενα. Σαν ΑΕΚ εμείς δεν πρέπει να κοιτάζουμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Πρέπει να κοιτάμε την ομάδα τη δικιά μας. Να είμαστε αυτοί που πρέπει και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Θεωρώ ότι δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα αν είμαστε καλά και συγκεντρωμένοι».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ