73χρονος πλήρωσε κρυφά τους ληγμένους λογαριασμούς για 36 οικογένειες για τα Χριστουγέννα


Ο ιδιοκτήτης μια εταιρίας εγκατάστασης πισινών στη Φλόριντα πλήρωσε του λογαριασμούς από 36 οικογένειες που κινδύνευαν να μείνουν χωρίς ρεύμα στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Όταν έλαβε τον δικό του λογαριασμό, ο Μάικλ Έσμοντ σκέφτηκε πως θα ήταν ωραίο να «απαλλάξει από το άγχος» μερικούς γείτονές του ενόψει των γιορτών οπότε επικοινώνησε με το Gulf Breeze, όπου διαμένει, ζητώντας να βοηθήσει όσους είχαν απλήρωτους λογαριασμούς.

Όπως εξήγησε, την ιδέα είχε επειδή πριν από χρόνια και ο ίδιος πέρασε γιορτές χωρίς θέρμανση.

Ενώ πλήρωσε τον λογαριασμό αερίου και νερού νωρίτερα μες στο μήνα, ο 73χρονος άντρας είπε πως παρατήρησε μια ανακοίνωση που έγραφε ότι η ημερομηνία εξόφλησης ήταν 26 Δεκεμβρίου και πως αν δεν πληρωνόταν τότε μπορεί να κοβόταν.

«Βασικά μου είχε συμβεί την δεκαετία του ’80», είπε ο ίδιος, προσθέτοντας πως τότε δυσκολευόταν να διαχειριστεί το κόστος των λογαριασμών και των δώρων Χριστουγέννων. «Είχαμε κομμένο γκάζι ολόκληρο το χειμώνα», σημείωσε.

Συνολικά ο Μάικλ Έσμοντ πλήρωσε 4.600 δολάρια προκειμένου να βοηθήσει 36 οικογένειες στην κοινότητά του, που μετρά περίπου 6.000 κατοίκους.

Ωστόσο αυτό που δεν γνώριζε ήταν πως η πόλη του έστειλε ευχετήριες κάρτες στις οικογένειες, αποκαλύπτοντας την γενναιοδωρία του.

Πηγή: www.newsone.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ