Γιώργος Λιάγκας: «Είμαι στεναχωρημένος, έχασα τον ύπνο μου, έχασα κιλά… Έχω ζητήσει συγγνώμη»


 

Ο Γιώργος Λιάγκας  μίλησε στην εκπομπή After Dark για τα σχόλια που ακούστηκαν μέσα από την εκπομπή του «Μεσημέρι με τον Λιάγκα» για το περιστατικό που συνέβη στο ΑΠΘ και πόσο τον έχει επηρεάσει αυτή η ιστορία.

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε στον Θέμη Γεωργαντά: «Εκείνη τη μέρα, δε χάσαμε το μέτρο. Δεν καταλάβαμε ποτέ ποιο είναι το μέτρο. Δεν κατάλαβε κανένας μας ότι το γεγονός αυτό έχει μια πολύ σοβαρή διάσταση. Κανένας.»

Και τόνισε: «Αν οικτίρω τον εαυτό μου κάθε βράδυ, αν έχω χάσει τον ύπνο μου, αν έχω χάσει 6-7 κιλά, κι αν είμαι πάρα πολύ και βαθιά στεναχωρημένος, έχει να κάνει με το ότι δεν καταλάβαμε πως αυτό το γεγονός έχει και μια πολύ σοβαρή διάσταση.»!

Και υπογράμμισε ο Γιώγος Λιάγκας: «Βγάλαμε από το μυαλό μας ότι υπάρχει και μια κοπέλα στο πλάνο. Δεν το σκεφτήκαμε καν. Θεωρήσαμε ότι είναι ένας τύπος που μπαίνει σε έναν χώρο πανεπιστημιακό, και έχει φτάσει η κοινωνία μας σε τέτοιο σημείο που κάνει αυτή την πράξη. Αγνοήσαμε ότι υπάρχει κοπέλα. Σε αυτό το πλαίσιο, χωρίς κανείς μας να πει ότι υπάρχει και αυτή η σοβαρή διάσταση, και με αυτό έχουμε τρελαθεί όλοι, ο ένας έκοβε ο άλλος έραβε και βγήκε αυτό το πράγμα. Βγήκε ότι διακωμωδήσαμε αυτή την κοπέλα, που ποτέ δεν τη διακωμωδήσαμε. Καταγγείλαμε την πράξη. Όταν αντιληφθήκαμε ότι κάναμε πλάκα με ένα γεγονός τόσο σοβαρό, ζητήσαμε συγγνώμη».

Και συνέχισε λέγοντας: «Την μεθεπόμενη το ίδιο. Έχω ζητήσει συγγνώμη πάνω από 5-6 φορές. Όταν κατάλαβα ότι είμαι ένας πατέρας με παιδιά και μου συνέβη αυτό, τρελάθηκα διπλά και τριπλά. Κατάλαβα ότι όλος αυτός ο κόσμος έχει δίκιο. Ακόμη και αυτοί που μου εύχονταν να πάθουμε καρκίνο εγώ, τα παιδιά μου, να καταστραφούμε, να αυτοκτονήσουμε…»

Και κατέληξε λέγοντας στην εκπομπή After Dark: «Ήρθαν οι αναρχικοί κάτω από το σπίτι μου. Είχα φύγει με τον ένα μου γιο λίγο πριν και θα μπορούσαμε να συναντηθούμε. Πετάξανε φειγ βολάν και βάψανε τους τοίχους. Άγρια πράγματα που ως ένα βαθμό τα δικαιολογώ»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ