Φενέρμπαχτσε: Στήριξε επίσημα τον Ομπράντοβιτς. «Καμιά αμφιβολία για τον Ζοτς»

Η τραγική σεζόν της Φενέρμπαχτσε δημιούργησε αμφιβολίες και για το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην ομάδα, αλλά η διοίκησή της εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στηρίζοντάς τον.

Κανένα ενδεχόμενο αποπομπής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από την ομάδα, δεν άφησε “ανοιχτό” η ίδια η Φενέρμπαχτσε, διαψεύδοντας τα σενάρια για ενδεχόμενη αλλαγή προπονητή.

Οι Τούρκοι έχουν ξεκινήσει με πολύ άσχημο τρόπο τη σεζόν και “βολοδέρνουν” στις τελευταίες θέσεις της Euroleague, αλλά η διοίκησή επισήμανε για τον Σέρβο κόουτς ότι “εμπιστεύεται και στηρίζει απόλυτα τον Ζοτς”. Η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε για Ομπράντοβιτς

«Η ομάδα μας ξεκίνησε την προετοιμασία με τον κόουτς Ομπράντοβιτς με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους μας σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Δυστυχώς, η σεζόν ξεκίνησε με αποτελέσματα που βρίσκονται μακριά από την ταυτότητα της Φενέρ και τις προσδοκίες μας, αλλά δεν έχουμε καμία ερώτηση ή αμφιβολία για τον Ομπράντοβιτς. Η διοίκηση και ο σύλλογος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα που καθοδηγείται από τον Ομπράντοβιτς. Η Φενέρ αποφάσισε να πάρει επίσημη θέση και να διαψεύσει κάθε σενάριο, τονίζοντας σε κάθε τόνο πως εμπιστεύεται και στηρίζει απόλυτα τον Ζοτς, παρά το πολύ άσχημο ξεκίνημα στην Euroleague (5-10).

Τα νέα για τον Ουφούκ Σαρίτσα, που αφορούν πιθανές συζητήσεις, δεν ανταποκρίνονται καθόλου στην πραγματικότητα και βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας. Αυτά που γράφονται στα social media δεν είναι ρεαλιστικά. Όσον αφορά στους φιλάθλους μας, αν δεν υπάρξει επίσημη πληροφορία από τον σύλλογο, η ατζέντα μας δεν θα γίνει κουτσομπολιό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here