Περίεργα πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια για να κοιμηθεί το μωρό (vid)


Δεν κοιμάται το μωρό; Δοκιμάστε αυτούς τους τρόπους.

Γιατί δεν κοιμάται το μωρό; Τι το ενοχλεί; Πονάει; Θέλει να φάει; Γιατί ξυπνάει τη νύχτα χωρίς λόγο;

Τα παραπάνω ερωτήματα είναι τα πιο συχνά που θέτουν οι γονείς στον παιδίατρο, σε φίλους με μεγαλύτερα παιδιά, ακόμα και στον εαυτό τους, αναζητώντας μια πειστική απάντηση αλλά και μια λύση στο πρόβλημά τους.

Οι περισσότεροι άλλωστε γονείς έχουν να θυμούνται ατελείωτα ξενύχτια με το μωρό προσπαθώντας να το ηρεμήσουν και να μπορέσει να κοιμηθεί.

Στην προσπάθειά τους αυτή, επιστρατεύουν τους πλέον γνωστούς τρόπους όπως είναι το νανούρισμα, το κούνημα και φυσικά η αγκαλιά που συνοδεύεται με περπάτημα αρκετών …χιλιομέτρων μέσα στο σπίτι.

Τι γίνεται όμως όταν, παρά τις δοκιμασμένες αυτές λύσεις, το μωρό δεν κοιμάται;

Μα φυσικά επιστρατεύεις τη φαντασία για να σκεφτείς πιο αποτελεσματικούς τρόπους. Όπως είναι ο θόρυβος του απορροφητήρα, της ηλεκτρικής σκούπας ακόμα και η νυχτερινή βόλτα με το αυτοκίνητο.

Οι γονείς έχουν να διηγηθούν διάφορες απίθανες ιστορίες για τον ύπνο του παιδιού τους. Η ουσία είναι ότι κατάφεραν να βρουν τρόπους για να μπορούν να κοιμούνται ΟΛΟΙ.

Αν και το δικό σας μωρό δυσκολεύεται να κοιμηθεί και είστε σε απόγνωση, αξίζει να δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Πιθανόν να βρείτε τη λύση στο πρόβλημά σας:

πηγή: Mothersblog.gr


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ