Λαμία – ΑΕΚ – LIVE: Νίκη για… καλές γιορτές


Με στόχο το 3/3 με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της και την 4η σερί της νίκη, η ΑΕΚ παίζει στη Λαμία απέναντι στη φιλόδοξη ομώνυμη ομάδα, σε ματς για τη 16η αγωνιστική της Superleague.

Τελευταία αγωνιστική του 2019 για τη φετινή Superleague (16η) και η ΑΕΚ θέλει να… αποχαιρετήσει αυτό το έτος με νίκη, παίζοντας στην έδρα της Λαμίας.

Η ΑΕΚ θέλει να κάνει το 3/3 με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της, αλλά και να φτάσει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα σε σερί τεσσάρων νικών. Αν και έχει να κερδίσει εδώ δύο αγωνιστικές, η Λαμία θα προσπαθήσει να πάρει βαθμούς από την Ένωση.

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στη Λαμία χωρίς Μπάρκα και Γαλανόπουλο. Μάλιστα, ο Έλληνας μέσος –που βρισκόταν σε περίοδο φόρμας- θα μείνει για περίπου 1,5+ μήνα εκτός δράσης, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τα μεγάλα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Παρακολουθήστε Live από το NewsIt.gr την εξέλιξη του αγώνα

 

Η ενημέρωση της Superleague για το Λαμία – ΑΕΚ

« Μετά τη νίκη της επί του Αστέρα Τρίπολης, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στη Λαμία. Έχει κάνει τρεις νίκες στη σειρά, τις δύο τελευταίες με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της. Αν πάρει τρίποντο, θα έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία του 2019.

Αυτές οι τρεις νίκες για την ΑΕΚ ήλθαν μετά από δύσκολη πορεία με οκτώ αγώνες, όπου είχε μόνο δύο νίκες.

Εκτός έδρας έχει μια νίκη, αυτή στην Ξάνθη, στα πέντε τελευταία, αφού είχε κερδίσει και τα δύο πρώτα της.

Η Λαμία πήρε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, την ισοπαλία στο Περιστέρι. Έτσι έχει χάσει μόνο ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια της, αυτό από τον Παναθηναϊκό, έχοντας τέσσερις νίκες σε αυτά.

Στον έδρα της είναι αήττητη ακόμα, κάτι που έχουν κάνει ως τώρα μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Έκανε ισοπαλίες στα τέσσερα πρώτα, αλλά νίκησε στα τρία τελευταία.

Αν τα καταφέρει με την ΑΕΚ, θα είναι η πρώτη φορά στην παρουσία της στη Super League, που θα κάνει τέσσερις διαδοχικές νίκες στην έδρα της.

Για να κάνει όμως αυτό το ρεκόρ η Λαμία, πρέπει να σπάσει την παράδοση, που τη θέλει να μην έχει ποτέ νίκη στους πέντε αγώνες με την ΑΕΚ για τη Super League.

Τον περασμένο Απρίλιο έφεραν 2-2 στην έδρα της Λαμίας, μοναδικός αγώνας που η ομάδα της Φθιώτιδας δεν έχασε από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Είναι ο έκτος αγώνας τους στην ιστορία του πρωταθλήματος, ενώ έχουν εννέα στο Κύπελλο.

Πέρσι έπαιξαν και στα ημιτελικά Κυπέλλου, με την ΑΕΚ να κερδίζει 2-0 εντός και 4-0 εκτός.

Έτσι σταμάτησε την πορεία της Λαμίας, που είχε πετάξει έξω Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στους δύο προηγούμενους γύρους!

Αυτό σημαίνει ότι παίζουν για πέμπτη φορά μέσα στο 2019 οι δύο ομάδες.

Η ιστορία

Νίκες Λαμίας: 0

Ισοπαλίες: 1

Νίκες ΑΕΚ: 4

Με γηπεδούχο τη Λαμία

Νίκες Λαμίας: 0

Ισοπαλίες: 1

Νίκες ΑΕΚ: 1

Στον πρώτο γύρο

15.09.2019: ΑΕΚ – Λαμία 2-0

(37’ αυτογκόλ Πλιάτσικας, 45’ σουτ Βράνιες)

Πέρσι

14.04.2019: Λαμία – ΑΕΚ 2-2

(34’ πέναλτι Μπαράλες, 53’ σουτ Μπαράλες – 4’ σουτ Μάνταλος, 67’ σουτ Μπογέ)»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ