The Final Four: Σάκης Καραθανάσης: «Δεν περίμενα να βγω νικητής» (pics)


The Final Four: Ο Σάκης Καραθανάσης είναι ο μεγάλος νικητής του μουσικού διαγωνισμού του ΑΝΤ1.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, μίλησε για τα συναισθήματα του, για τη στιγμή που θα του μείνει αξέχαστη από αυτό το μουσικό ταξίδι αλλά και για το πώς φαντάζεται την επαγγελματική του πορεία από εδώ και πέρα…

Είσαι ο μεγάλος νικητής του «The Final Four». Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις που έκανες αλλά και τα συναισθήματα σου όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα;

Νικητής του «The Final Four»... Ακόμα και τώρα που το ακούω δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω! Χαρά, συγκίνηση και ταχυκαρδία.

Σου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία να επιστρέψεις στον διαγωνισμό όπου τελικά αναδείχθηκες εσύ ο μεγάλος νικητής. Ήταν κάτι που το περίμενες;

«Έφυγα από το παιχνίδι την πέμπτη εβδομάδα, έχοντας ερμηνεύσει κάποια από τα αγαπημένα μου τραγούδια και νιώθοντας πως είχα εισπράξει όσα μπορούσα να πάρω από το παιχνίδι. Παρακολουθώντας στη συνέχεια τα επεισόδια, μέσα μου ένιωθα πως είχα αφήσει τελικά έναν ανοιχτό λογαριασμό .Ήξερα πως το φορμάτ του παιχνιδιού μπορεί να γυρίσει παίκτες πίσω, αν το θελήσουν οι κριτές Οπότε, ακόμη και ασυνείδητα, σκεφτόμουν την επιστροφή. Το ότι βγήκα νικητής, πάντως, είναι κάτι που σίγουρα δεν περίμενα».

Τι απόλαυσες περισσότερο σε αυτό το μουσικό ταξίδι;

«Η τηλεόραση και τα τάλεντ σόου είναι λέξεις που δεν είχα φανταστεί πως θα βάλω στην καθημερινότητα μου. Κι όμως βούτηξα σε αυτόν τον κόσμο με μία αποστασιοποιημένη φυσικότητα. Κάτι που έγινε τόσο οικείο… Μεγάλο μερίδιο του αποτελέσματος αυτού πιστεύω πως οφείλεται στους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες και τα γραφεία, οι οποίοι με έκαναν να νιώσω σαν να ήμουν σπίτι μου, και γλουτό τους ευχαριστώ».

Ποια στιγμή θα σου μείνει αξέχαστη από αυτή την εμπειρία;

«Δύσκολα ξεχωρίζω στιγμές. Συνολικά την εμπειρία θα τη θυμάμαι για πάντα. Ίσως η πιο δυνατή στιγμή να είναι η μονομαχία μου με τον Γιάννη στον ημιτελικό σε συνδυασμό με τα συναισθήματα που μου γεννήθηκαν όταν ερμήνευσα το «Μαχαίρι».

Μετά τη νίκη σου στον μουσικό διαγωνισμό του ΑΝΤ1, τι περιμένεις να αλλάξει στην καριέρα σου;

«Ακόμη δεν μπορώ να σου απαντήσω για αλλαγή. Έχω μία πορεία που θα ήθελα να μείνω σταθερός σε αυτή και να την αναπτύξω. Πιστεύω πως το παιχνίδι θα λειτουργήσει σαν καταλύτης ώστε να γίνουν λίγο πιο γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά, κάποια πράγματα».

Ποιον κριτή φοβόσουν περισσότερο από τους τρεις;

«Δεν υπήρχε κάποιος κριτής που να φοβόμουν. Θα πω, όμως, πως χάρηκα και εξεπλάγην με την Ελένη Φουρέιρα, που με αγκάλιασε και έδειξε πως την άγγιξαν πραγματικά οι ερμηνείες μου, λόγω του ότι υπηρετεί και αγαπά ένα διαφορετικό ρεπερτόριο».

Τι σημαίνει το τραγούδι για σένα;

«Προέρχομαι από μουσική οικογένεια. Οπότε από μικρός είχα μουσικά ερεθίσματα τόσο από τον πατέρα μου, ο οποίος μας τραγουδούσε τα βράδια με την κιθάρα και τη φυσαρμόνικα του, όσο και από τη θεία μου, Ξανθίππη Καραθανάση, που με έπαιρνε από παιδάκι μαζί της στις συναυλίες της. Άρα, το τραγούδι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου».

Εκτός από τραγουδιστής, είσαι και ηθοποιός. Ποιο από τα δύο επαγγέλματα σε γεμίζει περισσότερο;

«Το τραγούδι υπήρχε πάντα παράλληλα με το θέατρο στη ζωή μου. Τα θεωρώ αλληλένδετα επαγγέλματα, τα αγαπώ και τα δύο. Λόγω της πολυετούς συνεργασίας μου με τον Σταμάτη Κραουνάκη αλλά και μιας μεγάλης εσωτερική ς επιθυμίας, το τραγούδι έχει κερδίσει λίγο παραπάνω την καρδιά μου».

Πώς ονειρεύεσαι την καριέρα σου από εδώ και στο εξής;

«Θα φανώ λίγο κυνικός, δεν κάνω όνειρα μακροπρόθεσμα. Μ» αρέσει να ζω το παρόν, να κάνω αργά και σταθερά βήματα, να βάζω ρεαλιστικοί στόχους που εξελίσσονται μαζί μου και να τους πετυχαίνω με δουλειά και επιμονή. Θεωρώ πως με υγεία και με όλο τα παραπάνω τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους, και μάλιστα με λίγη τύχη καμιά φορά είναι μεγαλύτερα από αυτά που έχουμε ονειρευτεί. Το σημαντικό τώρα είναι να | βρεθούν δημιουργοί που θα μου εμπιστευτούν τα τραγούδια τους», είπε στο my tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ