MasterChef: Υψηλότερο το κόστος των φετινών επεισοδίων (Photos)


Υψηλότερο κόστος από τον περσινό κύκλο έχουν τα νέα επεισόδια του MasterChef που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Star στα τέλη Ιανουαρίου.

Ο τέταρτος κύκλος του μαγειρικού ριάλιτι θα κοστίσει λίγο παραπάνω στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, που αποφάσισε να ενισχύσει την παραγωγή για να επιτύχει όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, η αύξηση του κόστους του «Μaster Chef», συγκριτικά με τον περασμένο κύκλο, οφείλεται και σε αύξηση της αμοιβής τουλάχιστον δύο εκ των κριτών, που διαπραγματεύτηκαν και πέτυχαν υψηλότερες απολαβές μετά την περσινή επιτυχία.

Να σημειωθεί, ότι το πρώτο trailer teaser για το νέο Master Chef, που θα ξεκινήσει το νέο έτος, έπαιξε στο Star κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος από τον τελικό του GNTM την Πέμπτη (19/12).

Η γνωστή τριάδα: Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς, ετοιμάζεται για νέες απολαυστικές περιπέτειες.

Οι τρεις τους βρίσκονται μέσα σε ένα αυτοκίνητο, με τον πρώτο να οδηγεί.

Το συγκεκριμένο όχημα, βέβαια, είναι στα… μέτρα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, με τους Κοντιζά και Ιωαννίδη να είναι λίγο… στριμωγμένοι!

Π.Ι.: Ρε παιδιά, ξέρετε τι θα ήθελα τώρα;

Σ.Κ.: Να βγούμε έξω να ισιώσουμε!

Π.Ι: Όχι, όχι. Ένα βρώμικο, αλλά original

Λ.Κ.: Έλα, ξέρω το καλύτερο, πάμε!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ