Βίκυ Λέανδρος: «Θα περάσουμε τα Χριστούγεννα στο σπίτι όλοι μαζί»


Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια δίσκους και κουβαλώντας μνήμες από εμφανίσεις στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου, η μεγάλη τραγουδίστρια, Βίκυ Λέανδρος,  έρχεται στην Αθήνα για μια μοναδική εορταστική συναυλία.

Από την ηλικία των πέντε ετών ζει στο εξωτερικό. Μητέρα τριών παιδιών –του Λέανδρου, της Μιλάνα και της Σάντρα-, έχει καταφέρει να εμφυσήσει στην οικογένειά της την αγάπη της για την Ελλάδα. «Την ελληνική γλώσσα έμαθα να τη μιλώ στο σπίτι μου, το ίδιο έκανα κι εγώ με τα παιδιά μου. Στο σπίτι μου υπήρχε και υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο. Γνωρίζουμε την κουλτούρα του τόπου μας και μαγειρεύουμε ελληνικά φαγητά. Η οικογένεια είναι δεμένη κατά τα ελληνικά πρότυπα. Μέχρι και σήμερα σε αργίες και γιορτές μαζεύονται όλοι και τους μαγειρεύω», αναφέρει.

Μύθος στα διεθνή καλλιτεχνικά δρώμενα και χορτασμένη από επιτυχίες, η Βίκυ Λέανδρος είναι επίσης μια γιαγιά που απολαμβάνει τον ρόλο της. «Στην καθημερινότητα και όταν δεν υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις είμαι μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Εχω τρία εγγόνια με τα οποία ασχολούμαι βοηθώντας την κόρη μου. Τα τρία μου παιδιά εργάζονται σκληρά και είναι πολύ ευχαριστημένα από τη ζωή τους. Η μεσαία μου κόρη μου έχει χαρίσει τα τρία αγόρια, στα οποία δεν σας κρύβω ότι έχω υπερβολική αδυναμία. Εχει πλάκα, γιατί πριν λίγες ημέρες που ήμουν στην κουζίνα και τραγουδούσα το ένα μου είπε: «Γιαγιά, δεν πειράζει που μαγειρεύεις και τραγουδάς»». Φυσικά, ξεσπάσαμε και οι δύο σε γέλια.

Η Ελλάδα είναι ο τελικός σταθμός μιας περιοδείας με 64 συναυλιακά σημεία. Η Ελληνίδα που ταξίδεψε τη χώρα μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης έρχεται για ένα celebration concert στις 30 Δεκεμβρίου, στο «Christmas Theater». «Οι εμφανίσεις μου στην Ελλάδα κρύβουν πάντα ιδιαίτερη συγκίνηση. Αυτή τη φορά η συναυλία θα είναι εορταστική, με επιτυχίες από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο μου». Παίρνει μια ανάσα και συνεχίζει: «Δεν μπορούμε να κάνουμε τις μέρες μας μεγαλύτερες, όμως με τη μουσική μπορούμε να τις κάνουμε καλύτερες».

Η κουβέντα μεταφέρεται αναπόφευκτα στις φετινές γιορτές: «Όπως πάντα, θα περάσουμε τα Χριστούγεννα στο σπίτι όλοι μαζί, η οικογένεια, καλοί φίλοι και παιδιά. Επιπλέον υπάρχουν και τρεις φίλοι και όπως συνήθως θα τους φιλοξενήσουμε. Τα πάντα είναι στολισμένα στους χώρους και επικρατεί μια ανέμελη διάθεση σε όλους μας. Κάθε χρόνο πηγαίνουμε πρώτα στην εκκλησία και στη συνέχεια επιστρέφουμε στο σπίτι, ανάβουμε το τζάκι και κεριά και τραγουδάμε γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα ετοιμάσω το γιορτινό δείπνο, αλλά την επόμενη ημέρα θα συνεχίσω τις πρόβες για τη συναυλία στην Αθήνα που την περιμένω με μεγάλη χαρά», ανέφερε στο Gala.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ