Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας διώχνει τη Ρενάτα και ο Δαμιανός στήνει τη Φαίη στην εκκλησία

Έλα στη θέση μου:Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν τα επεισόδια της κωμικής σειράς του ΑLΡΗΑ από τη νέα χρονιά. Δεν πηγαίνει ο νους σας τι θα συμβεί. 

Ο Δαμιανός στήνει τη Φαίη στην εκκλησία, ενώ ο Αχιλλέας διώχνει τη Ρενάτα όταν μαθαίνει τα ψέματα της.

Ο Μάρκος καταφέρνει και πείθει τη Ρενάτα να συναντιούνται κρυφά λέγοντας ψέματα στον Αχιλλέα. Η κοπέλα δεν έχει καταλάβει το διπλό παιχνίδι που παίζει ο γιος του Σοφοκλέους και πέφτει στις παγίδες που της στήνει. Ωστόσο, κινδυνεύει να μαθευτεί η αλήθεια μιας και λέει καθημερινά ψέματα τόσο στον σύζυγο της όσο και στους συνεργάτες της. Οι κρυφές συναντήσεις και συζητήσεις που έχει με τον Μάρκο δεν μένουν για πολύ μυστικές. Μετά τον εκβιασμό που της κάνει η Φαίη πως θα αποκαλύψει τα πάντα στον Αχιλλέα για τη σχέση της με τον Μάρκο, η Ρενάτα αποφασίζει να του πει η ίδια όλη την αλήθεια. Ζητάει από τον Αχιλλέα να μιλήσουν και του εξομολογείται πως γνώριζε τον Μάρκο, αλλά και όλες τις συναντήσεις και τις συ ζητήσεις τους. Ο Αχιλλέας νιώθει προδομένος και πως τόσο καιρό τον κορόιδευε και παίρνει μία μεγάλη απόφαση παρά την αγάπη που νιώθει για εκείνη. Της ζητάει να φύγει από το σπίτι προκειμένου να σκεφτεί εάν μπορεί να τη συγχωρέσει ή όχι.

Η Ρενάτα, τότε, διαπιστώνει πως ίσως χάσει για πάντα τον άντρα που αγαπά. Παράλληλα, όμως, σύμφωνα με το my tv, ακόμη ένα ζευγάρι πρόκειται να περάσει μεγάλη κρίση. Ο λόγος γιο τον Δαμιανό και τη Φαίη. Ενώ οι δυο τους ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η Ζωγραφιά δείχνει στον Δαμιανό ένα βίντεο στο οποίο η Φαίη λέει τους πραγματικούς λόγους που δέχθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε. Φυσικά, η απογοήτευση του είναι πολύ μεγάλη και ενώ εκείνη, ντυμένη νύφη, φτάνει στην εκκλησία, ο Δαμιανός αποφασίζει να μην πάει και ι να μην την παντρευτεί.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ