Elif: Aπίστευτη εξέλιξη- Ο Γιουσούφ πυροβολεί τη Μελέκ


Elif: Μια απίστευτη εξέλιξη θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Star.Ο Γιουσούφ στην προσπάθεια του να σώσει την Ελίφ από τον Ουμίτ πυροβολεί κατά λάθος τη Μελέκ.

Ο Ουμίτ ετοιμάζει ένα σχέδιο προκειμένου να εκπληρώσει την επιθυμία της Αρζού και να σκοτώσει τη Μελέκ και την Ελίφ. Έτσι, ένας από τους άντρες του πηγαίνει στο σχολείο και παραπλανά την Ελίφ καταφέρνοντας να την πάρει μαζί του.

Ο άντρας αυτός μεταφέρει τη μικρή σε ένα απομονωμένο εργοστάσιο μακριά από το κέντρο της πόλης. Στη συνέχεια, στέλνει μήνυμα από άγνωστο αριθμό στη Μελέκ και στον Γιουσούφ και τους καλεί στο εργοστάσιο. Ο Ουμίτ δένει την Ελίφ και, πριν φτάσουν η Μελέκ με τον Γιουαούφ, συναντάει την Αρζού. Η τελευταία χρησιμοποιεί χλωροφόρμιο για να αναισθητοποιήσει την Ελίφ και τη βάζει στο αυτοκίνητο της. Η Μελέκ και ο Γιουσούφ φτάνουν στο εργοστάσιο σε διαφορετική ώρα. Και ενώ και οι δύο είναι μέσα στο εργοστάσιο και ψάχνουν τη μικρή χωρίς να έχουν συναντήσει ο ένας τον άλλο, ο Ουμίτ πυροβολεί στον αέρα. Ο Γιουσούφ, ο οποίος κρατάει και εκείνος όπλο, βλέπει εκείνη την ώρα μία σκιά και πυροβολεί. Δεν έχει καταλάβει, όμως, πως σημάδεψε τη Μελέκ, Η τελευταία αιμορραγεί και λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις της, αντικρίζοντας τον, τον κατηγορεί πως εκείνος απήγαγε την κόρη της. Ο Γιουσούφ καταφέρνει να ανοίξει τις πόρτες, τη μεταφέρει σε ένα ασφαλές σπίτι και πηγαίνει να βρει βοήθεια.

Ενώ ο Γιουσούφ λείπει, η Μελέκ ανακτά τις αισθήσεις της και φεύγει. Λίγη ώρα αργότερα, ο άντρας πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού, αλλά δέχεται ένα χτύπημα στο κεφάλι από τον Ουμίτ. Ο τελευταίος δένει τον Γιουσούφ, του κλείνει το στόμα με ταινία και φεύγει. Στη συνέχεια, η Αρζού λέει στον Ουμίτ να αρπάξει την Ελίφ και να φύγει. Από την άλλη, η Μελέκ μεταφέρεται από έναν περαστικό που τη βρήκε αναίσθητη στον δρόμο στο νοσοκομείο. Μάλιστα, ο άντρας ειδοποιεί τον Σελίμ, ο οποίος σπεύδει αμέσως εκεί. Και ενώ η κοπέλα δέχεται τις πρώτες βοήθειες, λαμβάνει ένα ανώνυμο μήνυμα στο κινητό της. Το μήνυμα δείχνει την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται η Ελίφ δεμένη. Αμέσως μετά, ο Σελίμ και η Μελέκ πηγαίνουν εκεί και ψάχνουν χωριστά για το κοριτσάκι. Η τελευταία βρίσκει την κόρη της δεμένη σε μια παράγκα και όταν μπαίνει μέσα ο Ουμίτ κλειδώνει την πόρτα. Ο ίδιος μαζί με την Αρζού βάζουν φωτιά στο ξύλινο σπιτάκι προκειμένου μητέρα και κόρη να έχουν τον ίδιο θάνατο με τηνΤουγκ-τσέ. Ο Σελίμ, όμως, έρχεται την κατάλληλη ώρα και τις σώζει, ενώ μαζί με τη Μελέκ είναι σίγουροι πως ο Πουσούφ είναι άνθρωπος της Αρζού, Η τελευταία και ο Ουμίτ παρακολουθούν τι συμβαίνει και είναι σοκαρισμένοι που ακόμη ένα σχέδιο τους ναυάγησε.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ