Μεγάλη οδύνη για την απώλεια της Ζουμπουλιάς Ανδρεαδάκη


Μεγάλο χτύπημα δέχθηκαν χθες τα Ανώγεια, και είναι απαρηγόρητοι οι απανταχού Ανωγειανοί, πληροφορούμενοι την απώλεια μιας αξιαγάπητης, πραγματικής αρχόντισσας, της Ζουμπουλιάς Ανδρεαδάκη, συζύγου του γιατρού Σταύρου Μαυρακάκη, που “έφυγε” σε ηλικία 48 ετών.

Ήταν μια από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες της ιστορικής κωμόπολης. Επιβλητική, πανέμορφη σε εμφάνιση αλλά και σε ψυχικά χαρίσματα, η Ζουμπουλιά έχαιρε παντού εκτίμησης και αγάπης.

80780816_2525040801104315_2495130275307061248_n Μεγάλη οδύνη για την απώλεια της Ζουμπουλιάς Ανδρεαδάκη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ασχολήθηκε επιτυχώς στο χώρο του Τουρισμού, όπου και διακρίθηκε. Ενώθηκε στη ζωή με ένα εξίσου σπουδαίο σύζυγο, το γνωστό γιατρό Σταύρο Μαυρακάκη και αποτέλεσαν ένα πραγματικά ταιριαστό ζευγάρι.

Όμως, η ξεχωριστή αυτή κοπέλα, στάθηκε άτυχη από πλευράς υγείας. Στον ανθό της νιότης της, αντιμετώπισε μια σπάνια και σοβαρή ασθένεια, την οποία όμως πάλεψε με γενναιότητα και με τη θερμή και ολόψυχη συμπαράσταση του συζύγου της.

Δυστυχώς ένα πρόσφατο επιπλέον πρόβλημα υγείας αποτέλεσε τη χαριστική βολή για την άτυχη Ζουμπουλιά, που τελικά έφυγε σήμερα, βυθίζοντας στο πένθος τους ανθρώπους της και ιδιαίτερα τον σύζυγο και τη μοναχοκόρη τους.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Κυριακή και ώρα 3.30 το απόγευμα, από τον ιερό μητροπολιτικό ναό του Αγίου Μηνά.

Η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” συμμετέχει στο πένθος των οικείων της προς τους οποίους απευθύνει εγκάρδια συλλυπητήρια.

Πηγή: www.newsone.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ