ΠΡΟΣΟΧΗ: Τι πρέπει να πληρώσετε μέχρι την Πρωτοχρονιά


Η Πρωτοχρονιά… κοντοζυγώνει και αν το μόνο που σκέφτεστε είναι το ρεβεγιόν και οι ευχές, τότε καλά θα κάνετε να δείτε λίγο και την «λυπητερή» που έρχεται.

Και τι… δεν πρέπει να πληρώσουν οι φορολογούμενοι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019! Ο πονοκέφαλος είναι δεδομένος, καθώς μέχρι την Πρωτοχρονιά θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, και να εξοφλήσουν αρκετές από τις υποχρεώσεις τους.Τι πρέπει να πληρώσουμε μέχρι την Πρωτοχρονιά

Αρκετές οι υποχρεώσεις που καλούνται να καλύψουν, με τα πρόστιμα να είναι ιδιαίτερα τσουχτερά σε περίπτωση που οι φορολογούμενοι δεν μπορέσουν να ανταποκριθούν.

ΕΙΣΦΟΡΕΣ: Μέχρι την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, αυτοαπασχολούμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες θα πρέπει να καταβάλουν τις εισφορές του ΕΦΚΑ για τον μήνα Νοέμβριο. Μέχρι την ίδια ημερομηνία θα πρέπει να γίνει η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).

Click4more: Κανένας… χειμώνας τα Χριστούγεννα λέει ο Αρναούτογλου!

ΕΝΦΙΑ: Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα πρέπει οι ιδιοκτήτες ακινήτων να έχουν εξοφλήσει την τέταρτη δόση του ΕΝΦΙΑ. Η τελευταία δόση θα πρέπει να εξοφληθεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2020. Αυτό ισχύει για όσους δεν έχουν εξοφλήσει τον φόρο εφάπαξ.

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019, οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει τα τέλη κυκλοφορίας για το 2020, προκειμένου να μην πληρώσουν πρόστιμο.

ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ: Νομικά πρόσωπα και νομικές οντότητες υποχρεούνται να δηλώνουν ηλεκτρονικά όλα τα εισοδήματά τους στη Φορολογική Διοίκηση με δήλωση που υποβάλλεται μέχρι και την τελευταία ημέρα του έκτου μήνα από το τέλος του φορολογικού έτους. Για το φορολογικό έτος από την 1η Ιουλίου του 2018 έως τις 30 Ιουνίου του 2019 η δήλωση υποβάλλεται μέχρι την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου του 2019.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ