Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Ο συζυγοκτόνος, η ζήλεια και οι καυγάδες – Πώς έγινε το φονικό


Συγκλονίζει την Κρήτη αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα το άγριο φονικό στο Ηράκλειο – Πώς ο 54χρονος «καθάρισε» με την καραμπίνα την 33χρονη γυναίκα του – Τί λένε οι γείτονες του ζευγαριού

Ένα τραγικό περιστατικό, συνέβη στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Ηράκλειο ​με μία νεαρή γυναίκα να δολοφονείται εν ψυχρώ από τον ίδιο της το σύζυγο, συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, το φονικό έγινε περίπου στις 3.00 τα ξημερώματα όταν στην περιοχή της Αλικαρνασσού ένας 54χρονος άνδρας σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους, με την οποία είχε αποκτήσει ένα 4χρονο παιδάκι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας, υδραυλικός στο επάγγελμα και εισοδηματίας, έβγαλε κυνηγετική καραμπίνα, και με δύο σφαίρες έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης 33χρονης.

Το ζευγάρι νωρίτερα διασκέδαζε σε ταβέρνα με φίλους και τίποτα δεν προμήνυε την τραγική κατάληξη. Επιστρέφοντας όΚμως στο σπίτι, ξεκίνησε ένας καυγάς, που αποδίδεται ενδεχομένως και σε ζήλεια από την πλευρά του άνδρα.

Αμέσως μετά τους μοιραίους πυροβολισμούς, ο άνδρας έφυγε από το σπίτι, ενώ κατόπιν διαπραγματεύσεων με την Αστυνομία, περίπου μία ώρα μετά παραδόθηκε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (22.12.2019) πρώτες πρωινές ώρες στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, 54χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία 33χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, σήμερα (22.12.2019) πρώτες πρωινές ώρες, ο 54χρονος με την χρήση κυνηγετικού όπλου πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα την 33χρονη.

Στο σημείο μετέβη το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Επιπλέον κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

Τί λένε οι γείτονες

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της γειτονιάς, ο 54χρονος ζήλευε παθολογικά την 33χρονη. Συνήθιζε να λέει ότι «έχει δίπλα του ένα μανεκέν» όμως η ζήλεια του, του θόλωνε το μυαλό. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες οι καβγάδες τους ήταν ομηρικοί και εκτός ορίων. Κάποιες φορές, αναφέρουν κάτοικοι, είχαν αναγκαστεί γείτονες να μπουν στη μέση για να αποτρέψουν τα χειρότερα στους τσακωμούς.

Πριν από δύο χρόνια, η 33χρονη είχε φύγει και είχε πάει στους γονείς της στην Πάτρα, μετά όμως επέστρεψε. Μάλιστα, κάτοικοι αναφέρουν ότι είχε απευθυνθεί κάποια στιγμή και στην αστυνομία.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ