Συνεδρίασε υπό την Γιάννα Αγγελοπούλου η επιτροπή «Ελλάδα 2021»


Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής «Ελλάδα 2021», υπό την Γιάννα Αγγελοπούλου.

Στις 31 Ιουλίου 2019, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέθεσε στη Γιάννα Αγγελοπούλου την θέση της επικεφαλής της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, που συγκροτήθηκε για τις εκδηλώσεις, που θα γίνουν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.
Οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε όλη τη χώρα και θα κορυφωθούν το καλοκαίρι του 2021 στην Αθήνα, στις πρωτεύουσες κάθε περιφέρειας, σε εμβληματικούς τόπους της χώρας, αλλά και σε σημαντικές πόλεις του εξωτερικού. Στις δράσεις της επιτροπής θα συμπεριλαμβάνονται διεθνείς εκθέσεις, που θα προβάλλουν την ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης, όσο και τα επιτεύγματα του Ελληνισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Click4more: Γιάννα Αγγελοπούλου: Αφήσαμε από τους Ολυμπιακούς λεφτά στον Καραμανλή – Το λάθος του Τσίπρα

“Η ελληνική επανάσταση ήταν ένα χωριστό γεγονός, αλλά και ένας σημαντικός κρίκος στα μεγάλα γεγονότα που καθόρισαν την πορεία των σύγχρονων κοινωνιών. Και η Ελλάδα, 200 χρόνια μετά, είναι μία σύγχρονη κοινωνία. Θα ξεκινήσουμε, λοιπόν, από εκεί που 200 χρόνια πριν ξεπήδησαν οι φλόγες της εξέγερσης. Από κάθε πόλη και χωριό της χώρας, αλλά και από άλλα σημεία του πλανήτη, εκεί όπου υπάρχει Ελλάδα. Δηλαδή σε κάθε σημείο του ορίζοντα”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Γιάννα Αγγελοπούλου κατά τη συνεδρίαση.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ