Τριανταφυλλίδου-Βλάχος: Μετακόμιση σε άλλο σπίτι μετά την επανασύνδεση! (photos)


Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο αγαπη­μένος της Πάνος Βλάχος που ζουν μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά την επανασύνδεσή τους αποφάσισαν να μετακομίσουν σε ολοκαίνουργιο σπίτι… 

Οι δύο ηθοποιοί τα τελευταία τέσσερα χρό­νια ζουν και εργάζονται στην Αμερική. Πιο συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2015, σε μια περίοδο που η καριέρα τους είχε εκτοξευτεί, αφού πρωταγωνιστούσαν στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Αlpha, πήραν την απόφαση να με­τακομίσουν στο Λος Άντζελες για να κυνηγή­σουν το όνειρό τους.

Και μπορεί η σχέση τους να έχει περάσει από σαράντα κύματα και πολ­λές διακυμάνσεις, αφού πέρασαν ένα διάστη­μα που ήταν χώρια, όμως ο έρωτάς τους εί­ναι τόσο δυνατός που κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα.

Σύμφωνα με τη Real, η Ιωάννα και ο Πάνος τον περασμέ­νο Σεπτέμβριο μετακόμισαν σε νέο σπίτι, θέ­λοντας να ανανεώσουν τον χώρο τους μετά την επανασύνδεση τους και έχοντας ξεπερά­σει την όποια κρίση.

Το νέο τους σπίτι βρίσκε­ται στο Λος Άντζελες και πιο συγκεκριμένα στο Λος Φελίζ. Πρόκειται για μια ήρεμη και σοφι­στικέ περιοχή πάνω σε λόφο, που προσελκύ­ει φτασμένους αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες και είναι γεμάτη ρετρό στέκια, μοντέρ­να καταστήματα και χώρους αναψυχής.

Εκεί, οι δύο ηθοποιοί λατρεύουν να κάνουν βόλτες και να επισκέπτονται τον εντυπωσιακό κινημα­τογράφο «Vista Theatre» αλλά και να συναντούν φί­λους τους στο Γκρίφιθ Παρκ, να βλέπουν συναυλίες στο «Greek Theatre» και να επισκέπτο­νται το Αστεροσκοπείο Γκρίφιθ.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ