Άγριες Μέλισσες: Νέος έρωτας στο Διαφάνι και δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι (Photos)


Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Άγριες Μέλισσες μετά τις γιορτές! 

Ένας νέος έρωτας θα γεννηθεί και σίγουρα αυτήν την σχέση δεν την έχουμε φανταστεί τουλάχιστον ακόμα!

Η Ασημίνα, μετά τη μετακόμιση στο σπίτι των Σεβαστών δεν μπορεί να μιλήσει σε κανέναν και η μόνη της διέξοδος είναι οι αδελφές της και σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να τις βλέπει για να παίρνει δύναμη να συνεχίσει… Μετά από έναν ακόμη καβγά με τους Σεβαστούς Ασημίνα δεν αντέχει άλλο, πάει στο πατρικό της και βρίσκει την Ελένη.

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Άγριες Μέλισσες!

Η Ασημίνα της λέει: «Πόσο μου λείπετε, δεν μπορείς να φανταστείς»! Και η Ελένη προσπαθεί να καταλάβει αν της συμβαίνει κάτι. Η Ασημίνα αποφεύγει να της πει την αλήθεια για τις συνθήκες διαβίωσης στους Σεβαστούς και αναφέρεται στον φόνο του Σέργιου: «Ελένη, με πιάνει ένα σφίξιμο στην καρδιά κάθε φορά που βλέπω την οικογένεια του Νικηφόρου! Ήταν μεγάλο το κακό που τους κάναμε» . Η Ελένη της τονίζει: «Είπαμε θα το αφήσουμε αυτό μια για πάντα πίσω πας. Κάναμε αυτό που έπρεπε… Προσπάθησε να βλάψει τη Δρόσω, δεν υπήρχε άλλος τρόπος πέρα από το να σκοτώσουν με τον Σέργιο! Αυτή είναι μια αμαρτία που θα μας στοιχειώνει για πάντα. Μην το αφήσεις να καταστρέψει την ευτυχία σου».

Καταιγιστικές οι εξελίξεις μετά τις γιορτές!

Όμως δεν ξέρει καμία από τις δύο ότι την κουβέντα τους κρυφακούει ο Θωμάς Κυπραίος! Πλέον έχει στα χέρια του όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να κερδίσει την Ελένη! Μπορεί ο Θωμάς αρχικά να πλησίασε την Ελένη με σκοπό να την ξεσκεπάσει ως φόνισσα μετά από απαίτηση της Μυρσίνης ωστόσο στην πορεία δεν βρήκε κανένα στοιχείο εναντίον της ενώ ερωτεύτηκε αληθινά τη Σταμίρη! Έτσι, όταν ακούει την ομολογία της για τον φόνο του Σέργιου, αποφασίζει να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται για να μπορέσει να είναι μαζί της.

Ποιος θα είναι ο νέος έρωτας στο Διαφάνι;

Ο Θωμάς Κυπραίος θα της πει: «Ελένη, άκουσα όλα όσα είπατε με την Ασημίνα ότι σκοτώσατε τον Σέργιο» , της λέει και εκείνη σοκάρεται: «Τι είναι αυτά που λες; Με προσβάλλεις με τα λόγια σου». Ο Θωμάς συνεχίζει: «Ελένη, σου το είπα από την αρχή ότι είμαι με το μέρος σου! Δεν θα μάθει κανείς την αλήθεια, μη φοβάσαι! Δεν θα πω σε κανέναν το μυστικό σας κι αυτό γιατί σ’ αγαπάω». Και η Ελένη παραδέχεται την ενοχή της!

Ποιος θα είναι όμως ο νέος έρωτας στο Διαφάνι; Δείτε στην gallery που ακολουθεί τον νέο έρωτα στις Άγριες Μέλισσες που θα δούμε μετά τις γιορτές!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ