Εικόνες σοκ στο Μαρούσι: Καρέ – καρέ η σύγκρουση ΜΑΤ – αντιεξουσιαστών στην κεντρική αγορά

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στη Χριστουγεννιάτικη αγορά στο Μαρούσι, όταν αντιεξουσιαστές, αντιδρώντας για την εκκένωση της κατάληψης Κούβελου, άρχισαν να σπάνε τις βιτρίνες καταστημάτων. Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε ρίψη χημικών, την ώρα που πλήθος κόσμου έκανε τις χριστουγεννιάτικες αγορές του.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του Open TV φαίνεται το «πολεμικό» σκηνικό το μεσημέρι της Κυριακής στο Μαρούσι.

Αντιεξουσιαστές και αστυνομικοί συγκρούονταν, με τους μεν να σπάνε καταστήματα και τους δε να κάνουν χρήση χημικών. Και όλα αυτά μπροστά στους ανυποψίαστους πολίτες που παρακολουθούσαν τα όσα συνέβαιναν την ώρα που έκαναν τα ψώνια τους.

Αντιεξουσιαστές που νωρίτερα διαμαρτυρήθηκαν για την εκκένωση της κατάληψης Κούβελου, έσπασαν μαγαζιά, έγραψαν συνθήματα σε βιτρίνες και επιδιδόθηκαν σε μάχη με τις δυνάμεις καταστολής.

Βίντεο – ντοκουμέντο

Οι αστυνομικοί για να τους σταματήσουν έκαναν χρήση χημικών, την ώρα που στην αγορά βρίσκονταν δεκάδες πολίτες με τα παιδιά τους. Οι αντιεξουσιαστές μάλιστα δεν δίστασαν να έρθουν στα χέρια και με πολίτες, τραυματίζοντας έναν στο πρόσωπο, ενώ από η αστυνομία δεν προχώρησε σε προσαγωγή.

Βίντεο ντοκουμέντο από το Open

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here