Απαγορευτικό: Προβλήματα σε θάλασσα και αέρα στο Ηράκλειο

Απαγορευτικό σε θαλάσσιες αλλά και… εναέριες συγκοινωνίες στο Ηράκλειο. Αιτία, οι πολύ θυελλώδεις άνεμοι εντάσεως έως 9 μποφόρ που πνέουν στην περιοχή.

Το απαγορευτικό σημαίνει, βέβαια, ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες και ταξιδιώτες των Χριστουγέννων. Αναλυτικότερα, προβλήματα με αεροπορικές πτήσεις και ακτοπλοϊκά δρομολόγια, προέκυψαν την Κυριακή (22.12.2019) στο αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” και το λιμάνι του Ηρακλείου, λόγω των πολύ θυελλωδών ανέμων.

Click4more: Καιρός: Δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν και γύρισαν πίσω

Δύο πτήσεις για Ηράκλειο, μία από την Αθήνα και μία από τη Θεσσαλονίκη ακυρώθηκαν, ενώ μια ακόμη πτήση που είχε ξεκινήσει από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Αθήνας, καθώς δεν κατέστη δυνατό να προσγειωθεί, λόγω των ανέμων, που σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη του αεροδρομίου “Νίκος Καζαντζάκης” φτάνουν μέχρι και τους 40 κόμβους.

Μέχρι την εκτόνωση των καιρικών φαινομένων, απαγορεύτηκε και ο απόπλους των πλοίων από το λιμάνι του Ηρακλείου, όπου εκατοντάδες επιβάτες, και λόγω των ημερών, είχαν φτάσει για να ταξιδέψουν προς τον Πειραιά.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here