Παναθηναϊκός – Άρης: Άφησαν… ανοιχτούς λογαριασμούς


Παναθηναϊκός και Άρης έμειναν στο 0-0 στο ΟΑΚΑ και δεν κατάφεραν να κάνουν… βήμα προς τα εμπρός στη «μάχη» που δίνουν και μεταξύ τους, για την είσοδο στην πρώτη 6άδα της βαθμολογίας, που οδηγεί στα πλέι οφ της Superleague.

Για τη 16η αγωνιστική της Superleague, Παναθηναϊκός και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0 και παρέμειναν ισόβαθμοι στη βαθμολογία της Supperleague, όπου συνεχίζουν να “παλεύουν” για μια θέση στα πλέι οφ που οδηγούν στην Ευρώπη.

Μετά από ένα τραγικό πρώτο ημίχρονο, Φετφατζίδης και Κουρμπέλης θα μπορούσαν να χαρίσουν τη νίκη στην ομάδα τους, αλλά ο πρώτος είδε το γκολ του να ακυρώνεται μέσω VAR, και ο δεύτερος τη μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι μετά από κεφαλιά του. Το παιχνίδι

Παναθηναϊκός και Άρης “μονομάχησαν” από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά κανείς από τους δύο δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, με το ματς να έχει κακό ρυθμό και πολλά λάθη στη μεγαλύτερη του διάρκεια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρξαν μόνο τέσσερις τελικές σε όλο το πρώτο ημίχρονο, με τη μοναδική ουσιαστικά ευκαιρία να αφορά ένα τετ-α-τετ του Περέα. Ο νεαρός επιθετικός του Τριφυλλιού βγήκε απέναντι από τον Κουέστα από κάθετη του Μακέντα στο 31′, αλλά άργησε μπροστά στον Ισπανό τερματοφύλακα και αυτός τον έκοψε εύκολα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα δεν άλλαξε, με “πράσινους” και “κίτρινους” να έχουν πάντως κάποιες καλές στιγμές, που θα μπορούσαν να φέρουν ένα γκολ στο ματς.

Περισσότερα σε λίγο…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ