Ολυμπιακός – Μπέος: «Μιλάω πέντε γλώσσες. Αντέδρασα ως δήμαρχος Βόλου»

Ο Αχιλλέας Μπέος εξήγησε το λόγο που βρισκόταν στον πάγκο του ΝΠΣ Βόλου στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και την αντίδρασή του στην «αψιμαχία» με τον Κώστα Καραπαπά, που έφερε την αποβολή του από τον διαιτητή.

Η ένταση στο ματς του Ολυμπιακού με το Βόλο, ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά και τον δήμαρχο της θεσσαλικής πόλης, Αχχιλέα Μπέο, έγινε αντικείμενο συζήτησης και μετά τη λήξη του αγώνα.

Όπως έγινε γνωστό, ο άλλοτε παράγοντας του Πανιωνίου και του Ηρακλή βρέθηκε στον πάγκο των γηπεδούχων, δηλωμένος ως μεταφραστής, με τον ίδιο να δικαιολογεί το γεγονός, αλλά όχι και την αντίδρασή του, με δηλώσεις του μετά το ματς. Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου

“Ο λόγος που ήμουν στο φύλλο αγώνος, γιατί πολλοί μπορεί να μην το ξέρουν, μιλάω πέντε γλώσσες. Μου ζητήθηκε να γίνω διερμηνέας και να κάνω πιθανό explain, μετάφραση. Δεν καθόμουν στον πάγκο αν παρατηρήσατε. Πήγα γιατί μου ζητήθηκε, ως διερμηνέας, να πω αυτά που πρέπει να πω στην ομιλία του προπονητή. Εκτός από γαλλικά που το ξέρουν όλοι, μιλάω αγγλικά και ισπανικά. Δεν έχω βγάλει πανεπιστήμιο, αλλά ξέρω να μιλάω. Μίλησα και έφυγα. Στον πάγκο δεν κάθισα.

Όμως θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο και από την οικογενειά μου για την εικόνα που παρουσιάστηκε σε μια επίθεση του κ. Καραπαπά απέναντι στο διαιτητικό τρίο. Αντέδρασα ως δήμαρχος γιατί δεν μπορεί ο κ. Καραπαπάς να μπαίνει σε όλα τα γήπεδα, να βρίζει και να μην του μιλάει κανένας. Ετσιθελικά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και αυτό πρέπει να σταματήσει. Είναι ντροπή. Αντέδρασα”.

Για το γεγονός ότι ο Βόλος δεν έδωσε εισιτήρια στον Ολυμπιακό: “Δεν είναι δική μου απόφαση, είναι της ΠΑΕ Βόλος. Ο Βόλος στον πρώτο αγώνα ζήτησε δέκα προσκλήσεις και αν δεν υπήρχαν δέκα προσκλήσεις, να έπαιρνε δέκα εισιτήρια για να εξυπηρετήσει παιδιά και γυναίκες παικτών και μελών του Δ.Σ. Και δεν τα έδωσαν. Αν αυτοί δεν έδωσαν δέκα εισιτήρια, ο Βόλος γιατί να δώσει χιλιάδες εισιτήρια; Στη ζωή υπάρχουν αξίες και αξιοπρέπεια. Δεν πουλιούνται όλα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here