The Voice τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του talent show (Videos & Photos)


The Voice τελικός: Απόψε το πιο λαμπερό talent show έριξε αυλαία και ένας παίκτης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής!

O μεγάλος τελικός του Voice έγινε και ο νικητής κέρδισε ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο και ένα αυτοκίνητο.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τους οκτώ φιναλίστ στον τελικό – τέσσερις αναδείχθηκαν από τον πρώτο και άλλοι τέσσερις από τον δεύτερο ημιτελικό!

Oι οκτώ διαγωνιζόμενοι που έφθασαν έως τον μεγάλο τελικό του Voice ξεχώρισαν με την ερμηνεία τους και εντυπωσίασαν κοινό και κριτές.

Συγκεκριμένα, από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη: Ελπίδα Γαδ, Γιώργος Ευθυμιάδης, από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη: Κώστας Χειλάς, από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου: Έλλη Πλατάνου, Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη, και από την ομάδα του Σάκη Ρουβά: Κωνσταντίνος Τσιμούρης, Ειρήνη Τσοκούνογλου, Δημήτρης Καραγιάννης.

Στη σκηνή του The Voice of Greece οι τέσσερις coaches Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς ερμήνευσαν αγαπημένα τους τραγούδια σε ντουέτα – έκπληξη.

Σε ντουέτο-έκπληξη και ο Γιώργος Λιανός που ερμήνευσε με τον Γιάννη Βαρδή ένα νέο τραγούδι που είχε γράψει ο Αντώνης Βαρδής με τον τίτλο «Εμείς οι δύο».

Η Χριστίνα Μπόμπα από το Social Μedia Room μετέφερε τον παλμό από τα social media και διάβασε τα tweets των τηλεθεατών.

Μετά από τις καταπληκτικές ερμηνείες των οκτώ φιναλίστ, ένας μόνο κατάφερε να κερδίσει!

Στην πρώτη φάση είδαμε από τους 8 να περνάνε τέσσερις παίκτες, η Ελπίδα Γαδ, ο Γιώργος Ευθυμιάδης, ο Δημήτρης Καραγιάννης και ο Κώστας Χειλάς και αποκλείστηκαν Κωνσταντίνος Τσιμούρης, Ειρήνη Τσοκούνογλου, Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη, Έλλη Πλατάνου.

Στην δεύτερη φάση πέρασαν μόνο δύο, η Ελπίδα Γαδ από την ομάδα της Ελεονώρας Ζουγανέλη και ο Δημήτρης Καραγιάννης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά!

Ένας είναι ο μεγάλος νικητής του The Voice of Greece και δείτε στην gallery ποιος είναι ο νικητής αλλά και στο βίντεο που ακολουθεί!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ