Άγριες μέλισσες: Παύση για τα Χριστούγεννα – Πότε επιστρέφει στις οθόνες μας

«Κατάπαυση πυρός» για τις σειρές μυθοπλασίας του ΑΝΤ1 που σταματούν λόγω εορτών, για να επιστρέψουν με το…δεξί το νέο έτος.

Διάλειμμα δύο εβδομάδων θα κάνουν οι καθημερινές σειρές «Γυναίκα χωρίς όνομα» και «Άγριες μέλισσες», που σταμάτησαν στις 19 και 20 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα, για να επιστρέψουν με νέα επεισόδια από τις 6 Ιανουαρίου.

Μακράς διάρκειας ανάπαυλα θα έχουν οι δισεβδομαδιαίες σειρές του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα» και «Μην ψαρώνεις», που τραβούν χειρόφρενο τις επόμενες ημέρες και επιστρέφουν σχεδόν έναν μήνα αργότερα, στις 20 και στις 15 Ιανουαρίου αντίστοιχα.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς παρακολουθήσαμε πως ο πόλεμος ανάμεσα στον Δούκα και την Ελένη δείχνει να τελειώνει με νικητή τον Δούκα. Η απαλλοτρίωση είναι προ των πυλών και η Ελένη θ’ αναγκαστεί να δώσει τα χωράφια της είτε στο κράτος, είτε σε κάποιον αγοραστή.

Παράλληλα, η Ανέτ αποφασίζει να μάθει ποια είναι η γυναίκα για την οποία ο Μιλτιάδης έφυγε στο Μέτωπο και συγκρούστηκε με τον πατέρα τους, ενώ η Πηνελόπη παίρνει μια σημαντική απόφαση για τον επερχόμενο γάμο της με τον Κλεομένη. Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος, με σκοπό να του δώσει ο Δούκας αυτά που θέλει, βάζει τη Μυρσίνη μεσάζοντα στον εκβιασμό που του κάνει ώστε να μην τον καταδώσει για τον φόνο του Γιάννου. Ο Λάμπρος κάνει μια σημαντική ανακοίνωση στη Θεοδοσία για το μέλλον του γάμου τους που άλλαξε όλα τα δεδομένα. Μια συζήτηση της Ελένης και της Ασημίνας, για το ένοχο μυστικό του φόνου που διαπράξανε, θα φτάσει στα αυτιά κάποιου επικίνδυνου άντρα.

Ο Νικηφόρος βρίσκεται ανάμεσα στη γυναίκα του και στον πατέρα του για το θέμα των χωραφιών, προσπαθώντας μάταια να κρατήσει τις ισορροπίες. Η ψυχολογική πίεση που νιώθει θα τον οδηγήσει σε ένα τεράστιο λάθος και θα φέρει την αρχή των κακών για όλους.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ