Τρόμος πάνω από την Κεφαλονιά! Πτήση – θρίλερ από Αθήνα


Απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε το βράδυ της Κυριακής (22/12) τους επιβάτες της πτήσης της Αθήνα-Κεφαλονιά, η οποία αφού ξεκίνησε με πολλές ώρες καθυστέρηση τελικά επέστρεψε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» λόγω μηχανικής βλάβης.

 

Η πτήση επρόκειτο να αναχωρήσει στις τέσσερις το μεσημέρι της Κυριακής από την Αθήνα με προορισμό την Κεφαλονιά, ωστόσο το αεροσκάφος απογειώθηκε μετά τις 9 το βράδυ.

Η ταλαιπωρία όμως των επιβατών έμελλε να συνεχιστεί και λίγη ώρα αργότερα, ο πιλότος ενημέρωσε τους περίπου 90 επιβαίνοντες ότι είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών εξαιτίας μηχανικής βλάβης.

Όμως η απόπειρα προσέγγισης στο «Ελ. Βενιζέλος» ήταν άκρως επεισοδιακή αφού, όπως αναφέρει το kefalonianews.gr, το αεροσκάφος έφτασε σχεδόν σε επαφή με τον αεροδιάδρομο και άρχισε να παλαντζάρει δεξιά-αριστερά χωρίς τελικά να καταφέρει να προσγειωθεί 35 λεπτά μετά την απογείωσή του.

Γύρω στη 1 το πρωΐ η πλειοψηφία των επιβατών κατέφυγε στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας όπου ζητούσε εξηγήσεις.

Έλλειψη ενημέρωσης

Επιβάτες της πτήσεις εγκαλούν τους υπεύθυνους της εταιρείας για έλλειψη ενημέρωσης, ενώ η σφοδρή κακοκαιρία δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο το έργο του πιλότου, ο οποίος κατάφερε τελικά να προσγειώσει το αεροσκάφος περίπου μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα.

Σε κατάσταση-σοκ οι επιβάτες, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.

Κατά τη διάρκεια της τραγικής αυτής πτήσης δύο επιβάτες λιποθύμησαν, ενώ οι υπόλοιποι έζησαν στιγμές που θα τις θυμούνται σε όλη τους τη ζωή.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ