«Μουρμούρα» και τα Χριστούγεννα! Όλα όσα θα δούμε (Photos)


Την εβδομάδα των Χριστουγέννων θυμόμαστε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές «μουρμούρας» της σεζόν.

Η σειρά προβάλλεται από Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη, στις 21:00 και τα τέσσερα ζευγάρια μπαίνουν σε εξαιρετικές περιπέτειες.

Τι θα δούμε λοιπόν την εβδομάδα των Χριστουγέννων;

Δευτέρα

Οι γονείς της Ξένιας ήρθαν στην Ελλάδα και μένουν στον Μπάμπη και στην Ξένια για αρκετό καιρό. Ο Μπάμπης κάνει υπομονή αλλά κάποια στιγμή εξαντλείται.

Παράλληλα, ο Μηνάς και η Βούλα ετοιμάζονται να γίνουν κουμπάροι στον γάμο των φίλων τους, Λιλίκας και Μανούσου. Και ενώ όλα είναι έτοιμα, το… παρελθόν τους χτυπάει την πόρτα!

Εν τω μεταξύ, η ώρα του στρατού πλησιάζει, αλλά ο Άγγελος αρνείται πεισματικά να ανοίξει το χαρτί της κατάταξης και τότε η Βέλη αναλαμβάνει δράση.

Από την άλλη, ο Ηλίας και η Καίτη προσπαθούν να δουν τι θα γίνει με το ενοικιοστάσιο τους, που έχει μόλις λήξει, όμως η Καίτη ξαφνικά του ζητάει αύξηση. Λίγες μέρες αργότερα, ο Μπάμπης λέει στην Ξένια ηώς είδε τυχαία τη Σοφία να μπαίνει σε μια πολυκατοικία στην Καμάρα και οι δύο γονείς αρχίζουν να σκέφτονται τι να ήθελε εκεί η κόρη τους.

Παράλληλα, είναι η πρώτη μέρα της Βέλης στο Πανεπιστήμιο. Ωστόσο, στέφεται από απόλυτη επιτυχία, αν και ο Άγγελος ανακαλύπτει ότι έχει πει ένα «αθώο» ψεματάκι.

Συνάμα, ο Μηνάς και η Βούλα αποκτούν ξαφνικά υπέροχη θέα, καθώς το απέναντι σπίτι γκρεμίζεται! Την ίδια στιγμή, ο μετανιωμένος Μανούσος θέλει να επανορθώσει, αλλά η Λιλίκα έχει αντίθετη άποψη.

Στο χωριό, η Καίτη πείθει τον Ηλία να βγουν ένα βράδυ, μιας κι έχουν κλειστεί μέσα λόγω του μωρού. Είναι, όμως, έτοιμη να το αποχωριστεί;

Guests: Μαρία Καβογιάννη (Αλίκη), Τάσος Χαλκιάς (Γιάννης), Νατάσα Ασίκη (Λιλίκα), Θοδωρής Κατσαφάδος (Μανούσος).

Τρίτη

Ο Άγγελος και η Βέλη μουρμουρίζουν για το ποιος πρέπει να διαδεχθεί τον Άγγελο στο «Ψήσταγκραμ-2».

Συνάδελφος ή φίλος; Άντρας ή γυναίκα; Ποιος θα γίνει τελικά ο νέος αρχισουβλατζής;

Από την άλλη, ο Μπάμπης προβληματίζεται γιατί η δουλειά στη σχολή οδηγών έχει πέσει πολύ. Η Ξένια προσπαθεί να βρει λύσεις, αλλά δεν φαντάζεται ότι ο Μπάμπης ψάχνει για άλλες λύσεις. Εντωμεταξύ, η Βούλα και ο Μηνάς επιστρέφουν από τον γάμο του Μανούσου και της Λιλίκας.

Στην αυλή, όμως, τους περιμένει ένας απρόσμενος επισκέπτης. Ταυτόχρονα, η Καίτη έχει καθυστέρηση και ο Ηλίας πανικοβάλλεται, ειδικά όταν μαθαίνει ότι μια γυναίκα που έχει γεννήσει πρόσφατα είναι πολύ πιο πιθανό να ξαναμείνει έγκυος. Στη Θεσσαλονίκη, η Ξένια ανησυχεί γιατί οι γονείς της δεν απαντούν στα τηλέφωνα και ο Μπάμπης πιστεύει ότι η μάνα του χάνει τα μυαλό της.

Παρά τα πειράγματα του Αγγέλου, η Βέλη προσπαθεί να αναβιώσει τη φοιτητική της ζωή. Όμως, γρήγορα διαπιστώνει ότι πλέον δεν είναι και τόσο… άγριο νιάτο. Παράλληλα, η Καίτη δίνει μάχη για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά της έχουν μείνει τρία τελευταία που δεν φεύγουν με τίποτα. Ο Ηλίας προσπαθεί να την πείσει ότι είναι μια χαρά, αλλά εκείνη έχει βάλει πείσμα να τα χάσει και θέλει τον Ηλία να τη στηρίξει. Τέλος, βγαίνουν τα αποτελέσματα από το τεστ DNA που είχαν κάνει πριν από μήνες η Βούλα και ο Μηνάς στο πλαίσιο μιας πανεπιστημιακής έρευνας. Μόνο που δεν είναι τα αναμενόμενα…

Guests: Τόλης Παπαδημητρίου (Ηλίας Κανάτης).

Τετάρτη

Λόγω της επικείμενης απουσίας του Αγγέλου στον στρατό, η Βέλη αποφασίζει να πάρει το μηχανάκι του.

Το μόνο της εμπόδιο, πλέον, είναι… ο ίδιος ο Άγγελος. Από την άλλη, ο Μπάμπης έχει πρόταση από τον Παναγιώτη να πάρει τη θέση του στο Ιησούς Τράβελ ως οδηγός.

Το θέμα, όμως, είναι πως η Ξένια έχει άλλη άποψη. Την ίδια ώρα, ένα κόσμημα που έρχεται για τη Βούλα, συνοδευόμενο από ένα αινιγματικό σημείωμα, ξυπνάει την όψιμη ζήλια του Μηνά, ενώ ο Ηλίας νιώθει πνιγμένος με τα οικονομικά του, τώρα που τα έξοδα έχουν αυξηθεί λόγω του μωρού.

Έτσι, αποφασίζουν με την Καίτη να ακολουθήσουν μια ιδέα της Μένης και να οργανώσουν ένα πάρτι για τον ερχομό του μωρού, έστω κι αν το παιδί έχει γεννηθεί ήδη. Εν τω μεταξύ,· ο Άγγελος παθαίνει πανικό με τα ψώνια του στρατού και η Βέλη προθυμοποιείται να τον βοηθήσει. Όμως, δεν ξέρει τι την περιμένει. Στη Θεσσαλονίκη, η Ξένια και ο Μπάμπης, ανακαλύπτουν ότι η πιστωτική κάρτα τους έχει χρεωθεί από ψώνια που δεν έκαναν.

Την ίδια στιγμή, ο Ηλίας πληροφορείται ότι η Καίτη διαδίδει κρυφά ότι θα πουν την κόρη τους Μπία και γίνεται έξαλλος, ενώ η Καίτη μαθαίνει ότι ο Ηλίας διαδίδει ότι θα βαφτίσουν το μωρό Ελπινίκη.

Τελικά, αποφασίζουν να καθίσουν κάτω και να πάρουν μια απόφαση. Ταυτόχρονο, κάποιοι απαγάγουν τη χήνα του Μηνά και του ζητούν να «πουλήσει» το κυριακάτικο παιχνίδι. Αλλά λογαριάζουν χωρίς… τη Βούλα.

Πέμπτη

Η Βούλα γκρινιάζει λόγω «εγκλεισμού» και ο Μηνάς αποφασίζει να της κάνει έκπληξη μια ωραία έξοδο. Παράλληλα, η Βέλη αποφασίζει να αποδείξει στον Άγγελο ότι είναι σοβαρή φοιτήτρια, κάνοντας την πρώτη της εργασία για τη σχολή… σε μία μέρα. Από την άλλη, ο Μπάμπης πρέπει να νοικιάσει το σπίτι της μάνας του.

Όμως, δεν βρίσκει ενοικιαστές και η Ξένια ανακαλύπτει το γιατί. Ταυτόχρονα, ο Ηλίας συνειδητοποιεί ότι ο Παιδίατρος ξεσηκώνει την Καίτη να θηλάζει δημόσια.

Εκείνος προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, αλλά η γυναίκα του έχει πάρει πατριωτικά και θέλει να οργανωθεί έναν ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό.

Στην Αθήνα, ο πατέρας του Αγγέλου, ο Σπύρος, καταφθάνει απ» τη Δανία. Κι ενώ ο Άγγελος λέει στη Βέλη ότι περιμένουν έναν σοβαρό επιχειρηματία, υποδέχονται… έναν μηχανόβιο ροκά.

Ταυτόχρονα, έφτασε η ώρα για τα «καζάνια» στο χωριό.

Ο συνήθως αρνητικός Μηνάς δεν βλέπει την ώρα να πάει. Ενώ με τη Βούλα, όλως περιέργως, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Το τριήμερο του εορτασμού του Αγίου Δημητρίου, ο Μπάμπης έχει κανονίσει να πάει στο Άγιον Όρος.

Μόνο που η Ξένια με τη Σοφία θα πάνε στην Αθήνα… Ο Ηλίας αρχίζει να νιώθει όλο και πιο κουρασμένος τώρα που έχει το μωρό. Προσπαθεί να το κρύψει από την Καίτη, αλλά στην πραγματικότητα φοβάται ότι γερνάει.

Αποφασίζει να πάρει πολύ βιταμίνες για ενέργεια, μα ένα μικρό λάθος θα τον κάνει ακόμα χειρότερα…

Guests: Μιχάλης Ρέππας (Σπύρος).

Πηγή: My tv


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ