Κρήτη: Ψυχρός και ατάραχος ο συζυγοκτόνος της Αλικαρνασσού στον εισαγγελέα


Ανέκφραστος οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, ο 54χρονος που ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο 54χρονος άνδρας φορώντας χειροπέδες πέρασε το κατώφλι των Δικαστηρίων και οδηγήθηκε ενώπιόν του Εισαγγελέα προκειμένου να του ασκήσει διώξεις προκειμένου στην συνέχει να ορισθεί πότε θα βρεθεί στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία της συζύγου του. Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές την 33χρονη σύζυγό του εντός της οικίας τους, μετά και από νυχτερινή έξοδο που είχαν, στην οποία φαίνεται να είχαν ένταση μεταξύ τους. Και σύμφωνα με καταγγελίες και μαρτυρίες γειτόνων η άτυχη 33χρονη είχε πέσει πολλές φορές θύμα βίας από τον σύζυγό της.

Κατά την επιστροφή τους στο σπίτι φαίνεται πως υπήρξε νέο επεισόδιο με έντονη λογομαχία, φωνές και μοιραία δυστυχώς κατάληξη με την 33χρονη να πέφτει νεκρή μέσα στο υπνοδωμάτιο του παιδιού της.
Σύμφωνα με το cretalive, από την αυτοψία που έγινε στο σπίτι της οικογένειας, αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ένα καταγραφικό κλειστού κυκλώματος, το οποίο αναμένεται να σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για να διαπιστωθεί εάν ήταν σε λειτουργία και εάν έχει καταγράψει κάτι.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ