Ολυμπιακός: «Απαιτούμε δημοσίευση των συνομιλιών του Φωτιά με το VAR σε 24 ώρες.»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με επιστολή της στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, την οποία κοινοποίησε στην Επιτροπή Παρακολούθησης της ΕΠΟ και στον Χέρμπερτ Χούμπελ απαιτεί τη δημοσίευση των συνομιλιών του διαιτητή της αναμέτρησης με το Βόλο με τους βοηθούς στο VAR, αλλιώς όπως ενημερώνει θα κινηθεί νομικά.

Μέχρι το τέρμα φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να φτάσει ο Ολυμπιακός, όσον αφορά τη διαιτησία στο ματς με τον Βόλο για την 16η αγωνιστική της Superleague, που έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα, με τους “ερυθρόλευκους” όμως να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με επιστολή της στην ΚΕΔ, η οποία κοινοποιείται στην Επιτροπή Παρακολούθησης της ΕΠΟ και στον Χέρμπερτ Χούμπελ. απαιτεί τη δημοσίευση των συνομιλιών ανάμεσα στον Φωτιά και τους βοηθούς που χειρίζονταν το VAR, ενώ υπογραμμίζουν πως αν αυτό δεν γίνει πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες, θα κινηθούν νομικά για να προασπίσουν τα συμφέροντά τους.. Η επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός

“Προς:

Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΟ

– κ. Vitor Manuel deMelo Pereira,Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας

– κ. Juan FernandezMarin, Αντιπρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας

– Leif Lindberg, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας

Κοινοποίηση σε:

-Επιτροπή Παρακολούθησης ΕΠΟ
κ. Petr Fousek, Ανεξάρτητο Εμπειρογνώμονα της UEFA

– Εντεταλμένο εκπρόσωπο των FIFA/UEFA
κ. Mr. Herbert Hubel

Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών UEFA
– κ. Μάριο ΓεωργίουUEFA

– Super League 1

Αξιότιμοι Κύριοι,

Στο χθεσινό παιχνίδι που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου μεταξύ της γηπεδούχου Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. και της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γίναμε μάρτυρες αυτού που γνωρίζαμε ήδη από τον ορισμό των Διαιτητών της αναμέτρησης:

Μιας προμελετημένης και εκτελεσμένης με χειρουργική ακρίβεια αλλοίωσης αποτελέσματος αγώνα στην κατεύθυνση της οποίας χρησιμοποιήθηκε και το VAR.

Για ακόμα μία φορά σκοπούμενες ενέργειες και παραλείψεις εις βάρος του Ολυμπιακού είχαν σαν συνέπεια όχι μόνο την αλλοίωση του αποτελέσματος του αγώνα αλλά και ολόκληρου του πρωταθλήματος.

Για τους λόγους αυτούς, απαιτούμε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να δημοσιευτούν άμεσα εντός 24 ωρών οι ηχογραφημένες συνομιλίες μεταξύ του Διαιτητή της Αναμέτρησης κ. Φωτιά, του Διαιτητή VAR κ. Ευαγγέλου και όλων των Βοηθών, των Βοηθών VAR και του Τέταρτου Διαιτητή προκειμένου να κάνουμε χρήση αυτών για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας ενώπιον παντός αρμοδίου δικαστηρίου και εισαγγελικής αρχής.

Επειδή η μη δημοσίευση των συνομιλιών συνιστά από μέρους σας συγκάλυψη εκνόμων ενεργειών

Επειδή έχετε ιδιαίτερη νομική υποχρέωση να διασφαλίσετε με κάθε ενέργειά σας την αξιοπιστία του Πρωταθλήματος

Επειδή αμείβεστε παχυλά για αυτό, ενώ η δική μας οικονομική και όχι μόνο ζημιά είναι ανυπολόγιστη

Σας δηλώνουμε ότι αν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία των 24 ωρών και δεν δημοσιοποιήσετε τις εν λόγω συνομιλίες, θα κινηθούμε νομικά και εναντίον σας για όλες τις μέχρι σήμερα έκνομες ενέργειες κατά του Ολυμπιακού

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Για την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δημήτρης Αγραφιώτης

Αντιπρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here