Παναθηναϊκός: Βάζουν 5 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ

Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι του ποσού των 5.000.000 ευρώ ανακοίνωσαν οι «πράσινοι» μέσα από σχετική πρόσκληση στους μετόχους της ομάδας.

Το ποσό των 5 εκατ. ευρώ αναμένεται να βάλει ως Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ, ο Γιάννης Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό, μειώνοντας περαιτέρω τα χρέη της ομάδας.

Οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν επίσημα το γεγονός, καλώντας τους μετόχους να συμμετάσχουν στην ΑΜΚ, όπως προβλέπεται και από τη σχετική νομοθεσία, αλλά ο ιδιοκτήτης και του ΣΚΑΙ είναι μόνος που συνδράμει οικονομικά τα τελευταία χρόνια. Αν καλυφθεί μάλιστα και η εν λόγω αύξηση, το χρέος στο Τριφύλλι θα μειωθεί κάτω από τα 15 εκατ. ευρώ. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 99126/06/Β/86/80 ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ.: 000330401000 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ των Μετόχων σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της Εταιρείας, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 13η του μηνός Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία της Εταιρείας επί της Λεωφόρου Πεντέλης & Πηλέως αρ. 3, Βριλήσσια, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεως στο παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1) Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας μέχρι του ποσού των 5.000.010,00 ευρώ με καταβολή μετρητών στον ειδικό λογαριασμό της εταιρείας, ή εάν το ποσό δεν καταβληθεί στον ειδικό λογαριασμό, με κατάθεση ποσού που δαπανήθηκε για τους σκοπούς της εταιρείας και με συμψηφισμό χρέους της εταιρείας προς τον καταβάλλοντα εισφορά με έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της Εταιρείας.
Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μίας ψήφου.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα την 20η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ. στην έδρα της εταιρείας και στα γραφεία της επί της Λεωφόρου Πεντέλης & Πηλέως αρ. 3, Βριλήσσια, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των ιδίων ως άνω θεμάτων ημερήσιας διάταξης χωρίς δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.

Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 13ης Ιανουαρίου 2020 ή στην επαναληπτική συνεδρίαση αυτής στις 20 Ιανουαρίου 2020 οφείλουν να καταθέσουν τις μετοχές τους στο Ταμείο της Εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα και να υποβάλουν τα αποδεικτικά έγγραφα κατάθεσης, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων στα γραφεία της Εταιρίας πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here