Η απάντηση του Τσιμιτσέλη στις φήμες περί κρίσης με τη Γερονικολού: «Είναι Ράδιο Αρβύλα» (photos)


Στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής τους βρίσκονται ο Γιάν­νης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. 

Εκτός από τη γλυκιά ισορροπία που μοιράζονται στην προσωπική τους ζωή, απολαμβάνουν και μια διπλή επαγγελματική συνεργασία.

Εκτός από το θέατρο, όπου «παντρεύουν» τις δυνάμεις τους στην παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», που σπάει ταμεία στον «Ελληνικό Κόσμο», συμπρωταγωνιστούν και στην ταινία «Για πά­ντα», που υπογράφει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε πολλαπλούς ρόλους.

Το ζευγάρι βρίσκεται σε διαρκή… μαραθώνιο λόγω των καλλι­τεχνικών του υποχρεώσεων, αλλά τίποτα δεν επισκιάζει την αγά­πη τους -κυρίως δε…γκρίζα σύννεφα, τα οποία ποτέ δεν εμφα­νίστηκαν στη σχέση τους, που δυναμώνει μέρα με τη μέρα.

Εκεί­νος «τρέχει» το promotion της ταινίας «Για πάντα», στην οποία έχει κάνει την προσαρμογή σεναρίου και την παραγωγή, έχει κα­θημερινά γυρίσματα για την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Έλα στη θέση μου» και συμπράττει στη θεατρική υπερπαραγωγή «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», όπου παίζει και η σύντροφός του.

Ο δικός της μαραθώνιος περιλαμβάνει επίσης προωθητικές κινή­σεις για την κινηματογραφική ταινία, εντατικά γυρίσματα, για τη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος», καθώς και τις παραστάσεις του «Ελ­ληνικού Κόσμου», όπου καταφέρνει επιτέλους να βρεθεί με τον Γιάννη της για να επιστρέψουν μετά μαζί στο σπίτι τους.

Όσοι τους ζουν από κοντά αναφέρουν ότι είναι πιο ευτυχισμένοι και λαμπεροί από ποτέ, χωρίς να έχουν στο μυαλό τους την παρα­μικρή αγωνία για επισημοποίηση της σχέσης τους.

Και οι δύο, λένε οι πηγές της Real ενοχλήθηκαν πολύ από τις φήμες που θέλουν τη σχέση τους να δοκιμάζεται και από τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κρίση, αφού όλα βαίνουν καλώς.

Σε ερώτηση αν έχουν κάποια υπόσταση οι εν λόγω φήμες ή αν είναι για άλλη μια φορά… ράδιο αρβύλα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν κάθετος: «Φυσικά και είναι ράδιο αρβύλα! Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι».

Μπορεί η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Για πάντα» να γίνεται αύριο Δευτέρα στα Village του Αμαρουσίου με εκλεκτούς καλεσμένους, στις αίθουσες όμως πρόκειται να βγει την Πρωτοχρο­νιά. Αποτελεί διασκευή της ταινίας «Issiz Adam» του Τσαγκάν Ιρμάκ.

Ένας άντρας γνωρίζεται τυχαία και ερωτεύεται κεραυνο­βόλα μια άγνωστη γυναίκα. Οι δυο τους μοναχικοί άνθρωποι, αποξενωμένοι από τους καταιγιστικούς ρυθμούς του σύγχρονου τρόπου ζωής θα βρουν λόγο ύπαρξης στη σχέση τους χωρίς όμως να λείπουν οι αναπάντεχες εκπλήξεις που θα τους φέρουν στα όρια τους.

Το σενάριο υπογράφει ο ίδιος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης α οποίος συμπρωταγωνιστεί με την Κατερίνα Γερονικολού, έχοντας πλάι τους τους Όλγα Δαμάνη, Χάρη Μαυρουδή, Ευγενία Σαμαρά, Πένυ Αγοραστού, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρο Κυριάκο και Στέλιο Αντούλα. Όσο για το «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» που «χτυπά­ει» απανωτά Sold Out στον «Ελληνικό Κόσμο», οι δυο τους παίζουν στο πλευρό της Μιμής Ντενίση, που υπογράφει το κείμε­νο και τη σκηνοθεσία, του Γιώργου Αρμένη, του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου, του Μιχάλη Μητρούση, της Νίκης Παλληκαράκη, της Όλγας Πολίτου, της Κωνσταντίνος Μιχαήλ, του Δη­μήτρη Μακαλιά κ.ά.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ