Elif: Ο Ουμίτ σημαδεύει με το όπλο του για δεύτερη φορά την Ελίφ – Θα τη σκοτώσει; (Photos)


Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif στο Star!

Την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου στη σειρά Elif, η Ελίφ πηγαίνει στο σχολείο ντυμένη σαν πριγκίπισσα. Είναι έτοιμη να απαγγείλει το ποίημα της αλλά δεν βρίσκει την τιάρα της. Την έχει ξεχάσει και ζητάει άδεια από τη δασκάλα της να πάει να την πάρει.

Όταν φτάνει στη γειτονιά ζητάει και από τον Γιουσούφ να έρθει στη γιορτή του σχολείου αλλά εκείνος της λέει πως δεν μπορεί γιατί έχει δουλειά. Όταν όμως ακούει πως δεν θα πάει ο Σελίμ, αποφασίζει να πάει. Κατά τη διάρκεια της γιορτή, ο Ουμίτ έρχεται στο σχολείο και περιμένει με ένα όπλο στα χέρια του. Σημαδεύει την Ελίφ αλλά μετά βλέπει τον Γιουσούφ μαζί της.

Τι θα δούμε στη σειρά Elif;

Έτσι δεν πυροβολεί και φεύγει. Αποφασίζει να ξεφορτωθεί και τον Γιουσούφ. Κάνοντας μια έρευνα για τον Γιουσούφ μαθαίνει για την απώλεια της οικογένειάς του. Η λογίστρια στη δουλειά της Μελέκ θέλει να πάρει ρεπό και ο Τζεβαχίρ της το επιτρέπει. Η Μπαχριγιέ θυμώνει. Η Ζεϊνέπ δεν βρίσκει το θάρρος να πει στον Σελίμ πως έπιασε πάλι δουλειά.

Συνταρακτικό το νέο επεισόδιο της Elif!

Στο οικογενειακό δείπνο η Ζεϊνέπ ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της Τουλάι. Ο Γιουσούφ βρίσκει ένα σημείωμα κάτω από την πόρτα του μαγαζιού του, στο οποίο του υπενθυμίζουν το όνομα του ανθρώπου, που έδωσε την εντολή να σκοτώσουν την οικογένεια του, του Νταβούτ. Ο Γιουσούφ γίνεται έξαλλος και δεν γνωρίζει πως ο αποστολέας του σημειώματος είναι ο Ουμίτ.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην τούρκικη σειρά του Star.

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι πηγαίνουν στο κτήμα και μιλάνε για το ραντεβού του Μουράτ αλλά όλοι παρεξηγούν την κατάσταση και πιστεύουν πως μιλάνε για το μωρό, που περιμένουν. Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να πει στον Σελίμ πως έπιασε πάλι δουλειά αλλά εκείνος πιστεύει πως θέλει να του πει να κάνουν παιδί και της λέει πως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για κάτι τέτοιο…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ