Μπόρις Τζόνσον: Χριστουγεννιάτικο μήνυμα με… Brexit και πεθερικά


Στο πρώτο του χριστουγεννιάτικο μήνυμα ως πρωθυπουργός, ο Μπόρις Τζόνσον έκανε και πάλι τη… διαφορά. Όχι μόνο γιατί ξεστόμισε μόνο μια φορά την (αγαπημένη του) λέξη Brexit, αλλά γιατί… ζήτησε από τους Βρετανούς να αποφύγουν τους καυγάδες με τα… πεθερικά τους!

Μόλις λίγες μέρες μετά τις εκλογές που τον ανέδειξαν θριαμβευτή και απόλυτο κυρίαρχο, ο Μπόρις Τζόνσον, στο πρώτο του μήνυμα ως πρωθυπουργός (εκλεγμένος και από τους πολίτες πια) ζήτησε από τους Βρετανούς «να γιορτάσουν τα καλά που θα έρθουν».

Στο μήνυμά του δε ανέφερε τη λέξη Brexit μόνο μία φορά.

Click4more Η φωτογραφία της Βασίλισσας Ελισάβετ που θα προκαλέσει συζητήσεις!

Φέτος, ο Μπόρις Τζόνσον θα περάσει τα Χριστούγεννα με τη σύντροφό του Κάρι Σίμοντς και το σκυλάκι τους στο Νο10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Στην αρχή του μηνύματός του προς τους Βρετανούς αναφέρεται «σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο του χρόνου, κατά την οποία ό,τι και να έχει συμβεί στο παρελθόν έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε όλα τα καλά στον κόσμο και να περάσουμε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μας».

Μιλώντας μπροστά από ένα φωτισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, ο Τζόνσον προτρέπει τους συμπολίτες του να σκεφτούν τη χρονιά που πέρασε και για γιορτάσουν «τα καλά πράγματα που έρχονται», προτού προσθέσει: «Προσπαθήστε να μην τσακωθείτε πολύ με τα πεθερικά σας ή με οποιονδήποτε άλλο».

Ο Τζόνσον καλεί μάλιστα τους Βρετανούς να «σκεφτούν τους χριστιανούς σε όλο τον κόσμο που υφίστανται διώξεις». Εκείνοι «θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα ιδιωτικά, μυστικά, ακόμη και σε ένα κελί». «Ως πρωθυπουργός είναι κάτι που θέλω να αλλάξω», υπογράμμισε.

Τέλος ο Βρετανός πρωθυπουργός ευχαρίστησε όλους όσοι θα εργάζονται την ημέρα των Χριστουγέννων, ανάμεσά τους το προσωπικό του εθνικού συστήματος υγείας, τους αστυνομικούς και όσους υπηρετούν στις βρετανικές δυνάμεις στο εξωτερικό.

Δείτε το μήνυμα του Μπόρις Τζόνσον

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ