ΑΕΚ: Χιμένεθ καλεί Μάνταλο. «Την τελική απόφαση θα την πάρει ο Σεΐχης»


Ο Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται πως θέλει να συνεργαστεί και πάλι με τον Πέτρο Μάνταλο. Η Αλ Ουάχντα είναι πολύ πιθανό να κάνει μεγάλη πρόταση για τον Έλληνα διεθνή μέσο της ΑΕΚ.

Τον αρχηγό της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο φαίνεται πως θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η Αλ Ουάχντα, που έχει στην τεχνική της ηγεσία τον Μανόλο Χιμένεθ.

ΑΕΚ: “Σκάει” μεγάλη πρόταση για Μάνταλο!

Ο σύλλογος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων προσέλαβε τον περασμένο Οκτώβριο τον Ισπανό τεχνικό, μετά από πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν. Σε αυτή του την προσπάθεια, ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ φαίνεται πως επιδιώκει να “επανασυνδεθεί” με τον Μάνταλο.

Δημοσίευμα του “sport24.gr” ανέφερε ότι η Αλ Ουάχντα είναι διατεθειμένη να προσφέρει συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου ευρώ το χρόνο στον 28χρονο διεθνή

Με δήλωσή του στο ΑΠΕ, ο Μανόλο Χιμένεθ επιβεβαίωσε ότι το θέμα είναι υπαρκτό: “Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον, όμως την τελική απόφαση θα την πάρει ο Σεϊχης» είπε ο Ισπανός, αναφερόμενος στον πρόεδρο της Αλ Ουάχντα, Ντιάμπ Μπιν Ζαγέντ Αλ-Ναιάν που είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Πλέον, μένει να δούμε εάν αυτό το συγκεκριμένο ενδιαφέρον θα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση προς την ΑΕΚ καθώς ο αρχηγός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022 (με συμβόλαιο 800 χιλ. Ευρώ ετησίως).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ