Πάτρα: Ραγίζουν και οι πέτρες στην κηδεία της 33χρονης Αδαμαντίας


Ανείπωτος θρήνος στην Πάτρα, στο τελευταίο αντίο της 33χρονης Αδαμαντίας Αντύπα. Την μητέρα που εκτέλεσε εν ψυχρώ ο 54χρονος σύζυγός της, μέσα στο σπίτι τους στην Αλικαρνασσό Ηρακλείου Κρήτης, επειδή την ζήλευε παθολογικά.

Μαύρα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για την οικογένεια της 33χρονης Αδαμαντίας Αντύπα από την Πάτρα, που έφυγε με τόσο τραγικό και βίαιο τρόπο από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής (22.12.2019). Στις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης (24.12.2019), οικογένεια συγγενείς και φίλοι την αποχαιρετούν για πάντα από τον ναό της “Αλεξιώτισσας” στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Το ύστατο χαίρε στην άτυχη Αδαμαντία λένε ο 4χρονος γιος της Ιωάννης – Δούκας, ο πατέρας της Ιωάννης Αντύπας, η μητέρα της Νίκη Παπαφιλιπποπούλου, οι αδελφές της Διονυσία, Μαρία και Ιωάννα, συγγενείς και φίλοι. Πάτρα – Αλικαρνασσός: Μοιραία διαδρομή

Το φονικό έγινε περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (22.12.2019), όταν στην περιοχή της Αλικαρνασσού μέσα στο σπίτι τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 54χρονος φέρεται να πυροβόλησε εξ επαφής την 33χρονη σύζυγό του, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Η γυναίκα έπεσε νεκρή, ενώ στη συνέχει ο δράστης πήρε το 4χρονο παιδί τους, το οποίο ήταν στο σπίτι, το πήγε σε συγγενικό πρόσωπο και στη συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία, ομολογώντας τη δολοφονία.

Η 33χρονη Αδαμαντία Αντύπα ήταν κόρη αστυνομικού, ενώ η μητέρα της διατηρεί εμπορικό κατάστημα στην πόλη.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ