Κάλαντα: Ο βρακοφόρος Κρητικός που έφερε γούρι στον Μητσοτάκη

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από όλη την Ελλάδα άκουσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου το πρωί της Παραμονής των Χριστουγέννων.

Την… αρχή στα κάλαντα έκαναν τα παιδιά του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» ο οποίος προσφέρει σπουδαίο έργο και στηρίζει παιδιά, εφήβους και ενήλικες με αυτισμό και νοητική αναπηρία με στόχο την ψυχοκοινωνική εξέλιξη και την πλήρη ένταξή τους σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών.

Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη υποδέχτηκαν τον Σύλλογο Ασηγωνιωτών «Παύλος Γύπαρης» και την Ένωση Κρητών «Άγιος Ανδρέας Κρήτης». Τα κάλαντα από τον… γουρλή βρακοφόρο στον Μητσοτάκη!

Την παράσταση «έκλεψε» ένα μικρός βρακοφόρος Κρητικός, ο οποίος, μάλιστα, θέλησε να πει δύο μαντινάδες και στο τέλος θύμισε στον Πρωθυπουργό ότι τον είχε συναντήσει πέρυσι τέτοια μέρα: «Πέρυσι σου είπα μια μαντινάδα και βγήκες Πρωθυπουργός, δηλαδή σου έφερα τύχη», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Μας φέρατε γούρι πέρυσι, να μας φέρετε και φέτος» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα μέλη των συλλόγων που ταξίδεψαν από την Κρήτη για να του πουν τα Κάλαντα και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Click4more: Αποφασίζει για Πρόεδρο Δημοκρατίας στα 1.150 μέτρα υψόμετρο – Μητσοτάκης: «Βουνό είχα πει θα πάω και στο βουνό θα πάω»

Στις 13.00, ο Πρωθυπουργός υποδέχθηκε την Αδελφότητα Ολυμπιτών Καρπάθου «Η Δήμητρα» και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους του νησιού τους οποίους είχε συναντήσει το καλοκαίρι κατά την επίσκεψή του στην Κάρπαθο. κάλαντακάλαντα κάλαντακάλαντα κάλαντακάλαντα κάλαντακάλαντα κάλαντακάλαντα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χάρισε δώρα στους μικρούς μαθητές και τις μαθήτριες που έψαλαν τα κάλαντα με παραδοσιακές ενδυμασίες. Τους ευχαρίστησε για το χρώμα που έφεραν στο Μέγαρο Μαξίμου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το ερχόμενο καλοκαίρι στο νησί της Καρπάθου.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ