Τζόρνταν: Το νέο trailer του ESPN για τον «αέρινο» και τους Μπουλς.


“The Last Dance”. Ένα ντοκιμαντέρ του ESPS, μέσω του οποίου θα γίνει προσπάθεια να υπάρξει μια εξήγηση για τους Μπουλς του… ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ G.O.A.T. του παγκόσμιου αθλητισμού, Μάικλ Τζόρνταν.

Για τους περισσότερους είναι ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών, που -μάλιστα- βοήθησε στη δημιουργία μιας ομάδας που κατάφερε να… κυριαρχήσει όπως καμία άλλη! Μιλάμε για τον Μάικλ Τζόρνταν και τους Σικάγο Μπουλς.

Μπορεί το 2019 να απέχει λίγες ημέρες για να μας αποχαιρετήσει, αλλά για τους μπασκετόφιλους υπάρχει αναμονή για να έρθει ο Ιούνιος του 2020. Το ESPN παρουσίασε το 2ο τρέιλερ για το “The Last Dance” που αφορά τον Μάικλ Τζόρνταν και τους Μπουλς της δεκαετίας του 1990.

Το ντοκιμαντέρ θα είναι χωρισμένο σε 10 μέρη και θα μας γυρίσει… πίσω στο χρόνο για να δούμε τον “αέρινο” και τους Μπουλς που καθήλωσαν την αθλητική υφήλιο με τα κατορθώματα τους..

Πέρα από κάποιες σκηνές της εποχής, στο 2ο τρέιλερ που βγήκε εμφανίζονται και αρκετά άτομα που θα προσπαθήσουν να εξηγήσουν το αθλητικό φαινόμενο “Τζόρνταν – Μπουλς”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ