Κέβιν Σπέισι: Νέο «χτύπημα» α λα… Underwood και βάζει «φωτιά». video


Εδώ και περίπου δύο χρόνια, από όταν ξέσπασε η «θύελλα» περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων, ο Κέβιν Σπέισι παραμένει σιωπηλός. Εκτός… από τα Χριστούγεννα!

Το έκανε και πέρυσι, το κάνει και φέτος! Ο λόγος για τον αμερικανό ηθοποιό, Κέβιν Σπέισι, ο οποίος είδε την καριέρα του να κάνει το ταξίδι… ζενίθ – ναδίρ εν μία νυκτί!

Ο βραβευμένος (δύο φορές μάλιστα) με Όσκαρ ηθοποιός κατηγορήθηκε δημοσίως τον Οκτώβριο του 2017, από τον συνάδελφό του, ηθοποιό, Άντονι Ραπ, πως τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά το 1986, σε ηλικία 14 χρονών κι ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο Σπέισι εκείνη την περίοδο “μεσουρανούσε” σε όλο τον κόσμο, καθώς πρωταγωνιστούσε στην εμβληματική σειρά του Netflix, House of Cards, ωστόσο οι κατηγορίες ανάγκασαν την παραγωγή να τον… πεθάνει (!) στην τελευταία σεζόν, ενώ και σε μια ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε και επρόκειτο να βγει στους κινηματογράφους ο Κέβιν Σπέισι αντικαταστάθηκε.

Click4more: Νεκρός ο μασέρ που είχε κατηγορήσει τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση

Κι ενώ, λοιπόν, ο ίδιος αποφεύγει την έκθεση –με την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ενός 18χρονου από τον διάσημο ηθοποιό να έχει ήδη μπει στο αρχείο– τα Χριστούγεννα… κάνει μια εξαίρεση!

Πέρυσι, παραμονή Χριστουγέννων είχε αναρτήσει ένα βίντεο στο Facebook στο οποίο ουσιαστικά υποδύονταν τον ρόλο του στο House of Cards και ρωτούσε: “Σας έλειψα“;

Φέτος ίδια μέρα… ξαναχτυπά! Αξίζει δε να σημειωθεί πως από το περσινό βίντεο μέχρι το φετινό δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση στο προφίλ του, εκτός από την ενημέρωση της εικόνας εξωφύλλου, που έκανε πέρυσι αμέσως μετά το βίντεο.Ξανά… Frank Underwood ο Κέβιν Σπέισι στο φετινό βίντεο!

“Δεν πιστεύατε στα αλήθεια ότι θα έχανα την ευκαιρία να σας ευχηθώ καλά Χριστούγεννα, έτσι δεν είναι;” λέει ο Κέβιν Σπέισι ξεκινώντας το βίντεο κι ενώ κάθεται μπροστά σε ένα τζάκι.

“Ήταν μια πολύ καλή χρονιά. Και είμαι ευγνώμων που έχω ξανά την υγεία μου. Με αυτή την αφορμή έκανα κάποιες αλλαγές στην ζωή μου και θα ήθελα να σας προσκαλέσω. Όσο οδεύουμε προς το 2020, θέλω να δώσω την ψήφο μου… σε περισσότερο καλό σε αυτόν τον κόσμο. Ναι, ξέρω τι σκέφτεστε. Μπορεί να μιλάει σοβαρά; Είμαι πάρα πολύ σοβαρός”, τονίζει ο Κέβιν Σπέισι κάνοντας στο σημείο αυτό ένα λογοπαίγνιο, καθώς λέει “I’m dead serious“, με την λέξη dead (σ.σ. νεκρός) να μην είναι φυσικά τυχαία.

Και συνεχίζει: “Δεν είναι τόσο δύσκολο, πιστέψτε με. Την επόμενη φορά που κάποιος θα κάνει κάτι που δεν σας αρέσει, μπορείτε να συνεχίσετε την επίθεση, αλλά επίσης μπορείτε να παύσετε πυρ. Και να κάνετε το απροσδόκητο. Μπορείτε να… τον σκοτώσετε με καλοσύνη”.Δείτε το βίντεο του Κέβιν Σπέισι

Φωτογραφίες από: Facebook / Kevin Spacey.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ