Γιώργος Σαμπάνης: «Είμαι γεννημένος να είμαι μόνος μου» (Photos)


Συνέντευξη εφ όλης της ύλης σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε ο Γιώργος Σαμπάνης και ήταν πιο αποκαλυπτικός από ποτέ.

Το 1989 οι γονείς του αποφασίζουν να χωρίσουν. Ο Γιώργος έχει μια αδελφή, ενώ από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του έχει άλλα δύο αδέλφια.

Υπάρχει στο μυαλό του το πλάνο δημιουργίας οικογένειας;

«Θεωρώ ότι είμαι ο πλέον ακατάλληλος για να κάνω οικογένεια αυτή τη στιγμή. Είμαι προσηλωμένος στη μουσική. Τραβάει όλο το ενδιαφέρον μου. Έχω δύο ιδιότητες. Η μία είναι του συνθέτη και η άλλη του τραγουδιστή. Η σύνθεση μου αποσπά πολύ χρόνο. Από την άλλη, το να είσαι τραγουδιστής δεν είναι το καλύτερο για μια σχέση. Όταν δουλεύεις νύχτα, το τελευταίο πράγμα που μπορείς να χαρίσεις σε μια γυναίκα είναι η ασφάλεια.

Ακόμα κι αν εσύ είσαι εντάξει, κάποιες από τις γυναίκες που είναι από κάτω (σ.σ. στη σκηνή) μπορεί να μην είναι. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Έφτασα και 36 ετών, δεν είμαι πλέον μικρός. Σκέφτομαι συχνά ότι αν, για παράδειγμα, παντρευτώ σε τέσσερα χρόνια και κάνω παιδί, θα είμαι 40 και όταν θα φτάσω στα 60 ο γιος ή η κόρη μου θα είναι 20 ετών. Μου φαίνεται περίεργο γιατί εγώ με τη μητέρα μου έχουμε 18 χρόνια διαφορά κι αυτό είναι κάτι που μου άρεσε πάντα», είπε στο People.

Τον φοβίζει η σκέψη της μοναξιάς;

«Είμαι γεννημένος να είμαι μόνος μου. Δεν με φοβίζει η μοναξιά, ίσα ίσα που την έχω συνηθίσει. Μπορεί να είμαι σε έναν χώρο γεμάτο και να είμαι συγχρόνως μόνος. Αυτό δεν σχετίζεται με την ποσότητα των ανθρώπων που είναι δίπλα σου. Έχει να κάνει με το πώς νιώθεις μέσα στην ψυχή σου και πώς σκέφτεσαι».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ