Κάλια Ελευθερίου: «’Οταν ερωτεύομαι, χάνω τον έλεγχο»


Η Κύπρια παρουσιάστρια Κάλια Ελευθερίου που φέτος βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή

Με το φωτεινό της βλέμμα να κερδίζει και τον πιο αδιάφορο τηλεθεατή, η Κάλια εξηγεί σε συνέντευξή της στην Real πώς βρέθηκε φέτος στο πάνελ του Γιώργου Λιάγκα.
«Μετά από τη δεύτερη σεζόν των «Θαλασσόλυκων» (σ.σ.: εκπομπή στην οποία μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη και τον Γιάννη Δρυμωνάκο ταξί­δευαν με ένα φουσκωτό σκάφος στα ελληνι­κά νησιά), μου έγινε η πρόταση από τον ΣΚΑΙ.
Ήξερα ότι θα ήταν μεγάλη πρόκληση για εμέ­να και το δοκίμασα. Νιώθω ότι κάθε μέρα δένουμε όλο και περισσότερο μεταξύ μας. Ο Γιώργος είναι πολύ καλός leader, και μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, και έτσι όλα λειτουργούν ομαλά. Ο καθένας προετοιμάζεται για το θέμα του διαφορετικά και οι συζητήσεις μας είναι αυθόρμητες. Δεν ένιωσα ποτέ να έχω έρθει σε δύσκολη θέση».

elkalia_72637922_2394907670760315_4643891189090953591_n.jpgΚάλια Ελευθερίου «Μου αρέσουν οι επιλογές που έχει η Αθήνα στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία, οι άνθρωποι και η κουλτούρα, τα στενά δρομάκια στο κέντρο»

Γεμάτη. θετική ενέργεια, αποκαλύπτει στιγμές της καθημερινότητάς της στην Αθήνα, όπου μένει μόνιμα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. «Μπορώ πλέον να πω ότι εγκλιματίστηκα στους ρυθμούς της πόλης. Το έκανα πολύ γρήγορα, χωρίς να το πολυσκεφτώ, για να μην ξεκινήσει το μυαλό να βάζει εμπόδια και αμφιβολίες. Μου αρέσουν οι επιλογές που έχει η Αθήνα στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία, οι άνθρωποι και η κουλτούρα, τα στενά δρομάκια στο κέντρο, αλλά θα ήθελα να είχα τους φίλους μου και την οικογένεια μου. Δεν μου αρέσει που νιώθω ανασφάλεια, που δεν έχω τους ανθρώπους μου δίπλα μου εδώ!».

Κάλια Ελευθερίου: «Ο έρωτας παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, που, όταν δεν είμαι ερωτευμένη, νιώθω σαν να μην πηγαίνει κάτι καλά με εμένα»

Η Κάλια , που αυτή την περίοδο είναι ελεύθερη και ωραία, αποκαλύπτει ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας άντρας για να την κερδίσει: «Χιούμορ, ευστροφία και να ζει τη ζωή του έντονα. Αυτά με γοητεύουν. Αυτά είναι τα κοινά χαρακτηριστικά που είχαν οι άντρες στη ζωή μου. Αυτό το διάστημα δεν είμαι ερωτευμένη. Ίσως καλύτερα κιόλας. Όταν ερωτεύομαι, χάνω τον έλεγχο. Σε αυτή τη φάση ίσως είναι καλύτερα να μείνω συγκεντρωμένη σε άλλα πράγματα. Ο έρωτας παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, που, όταν δεν είμαι ερωτευμένη, νιώθω σαν να μην πηγαίνει κάτι καλά με εμένα. Φροντίζω σε αυτές τις φάσεις να «ερωτεύομαι» άλλα πράγματα».

Κάλια Ελευθερίου: «Δεν πιστεύω ότι είμαι τόσο δυναμική όσο φαίνομαι»

Τέλος με χαμόγελο απαντά αν ο χαρακτήρας της «μπλοκάρει» τους άντρες. «Μπλοκάρει αυτούς που δεν θα μπορούσαν να είναι μαζί μου έτσι και αλλιώς. Δεν πιστεύω ότι είμαι τόσο δυναμική όσο φαίνομαι. Ούτε έχω τόση αυτοπεποίθηση όσο δείχνω. Είμαι ρομαντική και παλαιάς κοπής κορίτσι. Και νυφικό έχω φανταστεί και οικογένεια και όλα, Βέβαια, έχω, φανταστεί και τη ζωή μου χωρίς σύντροφο. Είμαι περίεργη ποιο από τα δύο σενάρια θα γίνει τελικά».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ