Βούρος – Μπάρκας: Από το MasterChef στο Globetrotters – Οι πιο δυνατές στιγμές της φιλίας τους


Λίγο πριν από τον ερχομό του νέου έτους, φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί και μοιράστηκαν όσα έζησαν και όσα ονειρεύονται!

Η διαφορετικότητά τους είναι σαν τη ζάχαρη στο γλυκό, σαν το αλάτι στο φαγητό, είναι αυτό το κάτι που τους ενώνει.

Ο Παντελής Βούρος και ο Χρήστος Μπάρκας γνωρίστηκαν στο MasterChef και φέτος έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Globetrotters και αποκάλυψαν όσα έζησαν και όσα ονειρεύονται να ζήσουν.

– Η συνάντησή σας στο MasterChef καθώς φαίνεται ήταν καρμική, διότι έμελλε να ξεκινήσει μια δυνατή φιλία…

Παντελής: Έχω κρατήσει την κάθε στιγμή ως φυλαχτό, για να μου θυμίζει πως η ζωή έχει τόσα χρώματα συναισθημάτων που μακάρι να τα ξαναζήσω. Ο χρόνος κύλησε σαν όνειρο. Η συγκατοίκηση με τον Χρήστο σίγουρα δεν ήταν τυχαία. Δυο τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες, που μόνο ένας Χρήστος θα μπορούσε να αντέξει έναν Παντελή και μόνο ο Παντελής θα μπορούσε να αντέξει έναν Χρήστο! Νομίζω πως είναι το ιδανικό παιδί που θα ήθελε η κάθε μάνα για την κόρη της!

Χρήστος: Ανυπομονούσα να γνωρίσω μεγάλους σεφ, να μπω σε νέα μαγειρικά μονοπάτια, γι’ αυτό και δεν κοίταξα κάποιον συμπαίκτη μου ανταγωνιστικά. Οι δυο μας μείναμε μαζί αρκετά, είχαμε βρει το κονάκι μας, τη βολή μας. Μοιραστήκαμε κοινές αγωνίες για το παιχνίδι αλλά και συμβουλές για την προσωπική μας ζωή. Καταλήξαμε ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Ο Παντελής είναι πολύ cool, έχει καταφέρει να αποβάλει το άγχος του. Αντιθέτως, θα με χαρακτήριζα ψυχαναγκαστικό, θέλω να υπάρχει πρόγραμμα και τάξη. Κάπως έτσι πιστέψαμε στη θεωρία ότι τα ετερώνυμα έλκονται.

– Τι σας έχει μείνει ανεξίτηλο από το τηλεοπτικό σας ντεμπούτο;
Παντελής: H ώρα της αναμονής που θα μας εξασφάλιζε την είσοδο στο σπίτι. Ήμουν με τον Χρήστο, κοιταζόμασταν και τον έπιασε ξαφνικά νευρικό, τα πόδια του χοροπηδούσαν από μόνα τους πάνω-κάτω χωρίς να μπορεί να το ελέγξει. Βρήκα ευκαιρία να τον πειράξω: «Έχεις αγωνία;». «Όχι» απάντησε… «Τι όχι, αφού τρέμεις;» του είπα. Το συνειδητοποίησε και δεν μπορούσε να το σταματήσει. Εγώ ήμουν πιασμένος σε όλο μου το σώμα, η αδρεναλίνη είχε χτυπήσει κόκκινο και με έκανε να φέρομαι αλλόκοτα. Πρωτόγνωρο συναίσθημα, ήταν λες και μας πήγαιναν στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Χρήστος: Κάθε στιγμή ήταν μοναδική. Ήμουν το ξυπνητήρι του Παντελή, το ξυπνητήρι των παιδιών! Σηκωνόμουν στις 6.00 το πρωί για να καθαρίσω, να τινάξω τα παπλώματα και να φτιάξω πρωινό. Μου άρεσε πολύ να τους περιποιούμαι. Αυτό είναι το στιλ μου. Έτσι με γαλούχησαν. Δεν θα ξεχάσω σίγουρα το περιβόητο «κρατς» του Πάνου Ιωαννίδη. Μέσα από την αυθόρμητη απάντησή μου με έμαθε ο κόσμος. Το σίγουρο είναι ότι όλοι οι Ηπειρώτες το κατάλαβαν. Δεν σου κρύβω πως έπαθα πλάκα με το καλαμπούρι που έγινε στα social, είπε στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ