Άγριες μέλισσες: Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Τι του συνέβη με θαυμαστή στο κέντρο της Αθήνας;

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος υποδύεται τον δάσκαλο στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες».

Ο ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αποκάλυψε ένα περιστατικό που του συνέβη στο κέντρο της Αθήνας με θαυμαστή.

Ο Δημήτρης έχει αρχαιοελληνική ομορφιά. Πολύ ψηλός, πολύ γυμνασμένος και με κοφτά, σκληρά χαρακτηριστικά.

Παίζει ρόλο η εξωτερική εμφάνιση στη δουλειά του;

«Κοίτα, στα πρώτα χρόνια, υπήρχε μια καχυποψία με την εμφάνιση, αλλά δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που είναι απλώς όμορφος μπορεί να πετύχει στην υποκριτική. Δεν θεωρώ ότι ένα καλό παρουσιαστικό μπορεί να σου εξασφαλίσει το διαβατήριο για μια δουλειά στην τηλεόραση, και ειδικά σε μια δουλειά όπως οι Άγριες Μέλισσες.

Ίσα-ίσα, πρέπει να κάνεις τον θεατή να κοιτάξει πέρα από την εμφάνιση και να σταθεί στην ερμηνεία. Εμένα δεν με επέλεξαν επειδή ήμουν ο πιο όμορφος, υπάρχουν εκατοντάδες όμορφοι εκεί έξω. Δεν μου εμπιστεύτηκαν έναν πολύ σημαντικό ρόλο επειδή τους άρεσε η όψη μου. Έκανα οντισιόν σχεδόν με τις μισές πρωταγωνίστριες του ελληνικού θεάτρου και εξέτασαν την υποκριτική μου αντίληψη, την επικοινωνία μου με τον συμπρωταγωνιστή, την αμεσότητα, την ετοιμότητα με δυο λόγια, και τους έκανα υποκριτικά. Ακόμη και στα μηνύματα που παίρνω το 90% είναι για το πόσο τους συγκίνησε μια σκηνή, μια αντίδρασή μου, ένα βλέμμα. Αυτό νομίζω δεν έχει να κάνει απλώς με ένα ωραίο παρουσιαστικό, χωρίς να σημαίνει ότι το «δέμας» δεν παίζει ρόλο στη δουλειά μας. Απλώς δεν αρκεί».

Και το υπόλοιπο 10% τι του λέει;

«Ό,τι μπορείς να φανταστείς. Ερωτικές εξομολογήσεις, ότι αν δεν με θέλει η Ελένη θέλουν να με παντρευτούν άλλες, απειλές για να μην πληγώσω την Ελένη ξανά, τέτοια πράγματα. Μια μέρα, είχε έρθει στην παράσταση που παίζω ο ξάδερφος μου με την οικογένεια του και είχαμε βγει στο Σύνταγμα.

Την ώρα που έλεγα στα ανίψια μου: «Να προσέχετε γιατί εδώ στην Αθήνα μπορεί να σας αρπάξουν το πορτοφόλι χωρίς να το καταλάβετε», με γραπώνει άγρια ένας τύπος από το μπουφάν, πάω να τσαμπουκαλευτώ και μου λέει:

«Σε παρακαλώ, πες μου τι μυστικό θα πεις τη Δευτέρα στην Ελένη, και θέλω να μου το πεις όπως ακριβώς θα το πεις σε εκείνην».

Δεν ήθελε μόνο την πλοκή, ήθελε να καθίσω στην πλατεία και να του ερμηνεύσω και τη σκηνή. Μου φάνηκε πολύ αστείο. Στο Instagram παίρνω πάνω από 100 μηνύματα έπειτα από κάθε επεισόδιο», είπε στο Down Town.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here