Τριανταφυλλίδου – Βλάχος: Χριστουγεννιάτικη απόδραση στα χιόνια για το ευτυχισμένο ζευγάρι (pics)


Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου από το Λος Άντζελες, όπου μένουν πλέον μόνιμα, έκαναν μια απόδραση στα χιόνια.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο αγαπημένος της Πάνος Βλάχος απόλαυσαν τα πρώτα χιόνια του χειμώνα, στο τα¬ίδι που έκαναν μαζί με τους φίλους τους στο Ιντιλγουιντ στην Καλιφόρνια.

Οι δύο ηθοποιοί, ντυμένοι ζεστά, φορώντας σκούφους και γάντια, χάρηκαν σαν μικρά παιδιά το παραμυθένιο τοπίο και έβγαλαν φωτογραφίες με φόντο το χιονισμένο δάσος. Μάλιστα, η Ιωάννα δεν δίστασε να μοιραστεί την ευτυχία της με τους διαδικτυακούς της φίλους και ανέβασε μια φωτογραφία της με το σχόλιο: «Οι άνθρωποι δεν παρατηρούν αν είναι χειμώνας ή καλοκαίρι όταν είναι ευτυχισμένοι». Η φωτογραφία συγκέντρωσε πολλά σχόλια αγάπης και όμορφες ευχές.

Οι δύο ηθοποιοί τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζουν και εργάζονται στην Αμερική. Πιο συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2015, σε μια περίοδο που η καριέρα τους είχε εκτοξευτεί, αφού πρωταγωνιστούσαν στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Αlpha, πήραν την απόφαση να μετακομίσουν στο Λος Αντζελες για να κυνηγήσουν τo όνειρο τους. Και μπορεί η σχέση τους να έχει περάσει από σαράντα κύματα και πολλές διακυμάνσεις, αφού πέρασαν ένα διάστημα που ήταν χώρια, όμως ο ερωτάς τους είναι τόσο δυνατός που κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα » προβλήματα-. Ο Πάνος και η Ιωάννα δεν έδωσαν ποτέ μια ξεκάθαρη απάντηση πάνω σε αυτό, αλλά όποια και αν ήταν η πορεία της σχέσης τους, καλή ή κακή, δεν έπαψαν ποτέ να στηρίζουν ο ένας τον άλλο.

Όπως αναφέρει η Real, η Ιωάννα και ο Πάνος τον περασμένο Σεπτέμβριο μετακόμισαν σε νέο σπίτι, θέλοντας να ανανεώσουν τον χώρο τους μετά την επανασύνδεση τους και έχοντας ξεπεράσει την όποια κρίση. Το νέο τους σπίτι βρίσκεται στο Λος Αντζελες και πιο συγκεκριμένα στο Λος Φελίζ. Πρόκειται για μια ήρεμη και σοφιστικέ περιοχή πάνω σε λόφο, που προσελκύει φτασμένους αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες και είναι γεμάτη ρετρό στέκια, μοντέρνα καταστήματα και χώρους αναψυχής. Εκεί, οι δύο ηθοποιοί λατρεύουν να κάνουν βόλτες και να επισκέπτονται τον εντυπωσιακό κινηματογράφο «Vista Theatre» ο οποίος πρωτολειτούργησε το 1923, αλλά και να συναντούν φίλους τους στο Γκρίφιθ Παρκ, να βλέπουν συναυλίες στο «Greek Theatre» και να επισκέπτονται το Αστεροσκοπείο Γκρίφιθ.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ