Ελένη Μενεγάκη: Αυτά είναι τα καλύτερα Χριστούγεννά της – Εσύ τα θυμάσαι; (vid, pics)


Ανασκόπηση 2019: Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει τα Χριστούγεννα και γι’ αυτό κάθε χρόνο σχεδιάζει ένα υπέροχο ταξίδι με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο σε εξωτικό προορισμό.

Η Ελένη Μενεγάκη στολίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο λίγες μέρες πριν τα γενέθλια του γιου της Άγγελου Λάτσιου, το τελευταίο δηλαδή Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου και κάνει νωρίς νωρίς τις αγορές για τα δώρα των παιδιών της και όλων των αγαπημένων της προσώπων προκειμένου τις γιορτινές μέρες να κάνει ένα μίνι ταξίδι στο εξωτερικό.

Από το 2013 μέχρι το 2015 η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο επισκέφτηκαν τρεις φορές τις Μαλδίβες, κρατώντας τα ταξίδια τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Πώς αλλάζει η διάθεση μέσα σε ένα σπίτι τα Χριστούγεννα, ότι και να βάλεις. Δυο πραγματάκια μόνο να βάλεις. Ένα μικρό δεντράκι ή να πάρεις λαμπάκια και να γεμίσεις μια γωνιά. Είναι άλλο πράγμα η μαγεία των Χριστουγέννων», είχε πει μέσα από την εκπομπή της!

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει τα Χριστούγεννα!

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η παρουσιάστρια δημοσιεύει φωτογραφίες στο instagram με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της και φυσικά με τα παιδιά της να ποζάρουν δίπλα σ’ αυτό!

Ποια όμως είναι τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα της Ελένης Μενεγάκη;

Σίγουρα το 2016 που η μικρή Μαρίνα ήταν ενός έτους και μπορούσε με τα αδέρφια της να παίξει και να βάλει και αυτή μία μικρή μπαλίτσα στο δέντρο με τη βοήθεια της μαμάς της. Το 2016 ήταν η πρώτη χρονιά που η Ελένη μας χάρισε πανέμορφες στιγμές από τα Χριστούγεννα με τα παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο στο σπίτι της στα Μελίσσια.

Βέβαια, αξέχαστα θα της μείνουν και τα Χριστούγεννα του 2018 που επέλεξε να ταξιδέψει πάλι σε εξωτικό προορισμό με τον Μάκη της αλλά αυτή τη φορά είχε μαζί της και τις τρεις κόρες της! Προορισμός εξωτικός και μυστικός και μπόλικη οικογενειακή ευτυχία για την παρουσιάστρια που υποδέχτηκε πέρυσι τη νέα χρονιά στο εξωτερικό. Εκτός από τις φωτογραφίες της από την έρημο αλλά και από την μεγάλη γιορτή της παραμονής του 2019 η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε σε story της και την πρώτη της γνωριμία με το παραπέντε η οποία έγινε κατά την διάρκεια των εξωτικών διακοπών της.

Δείτε στιγμιότυπα από τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα της Ελένης Μενεγάκη με την οικογένειά της!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ