Ρωσία: Έχεις ζώα για τσίρκο; Τα συντηρείς εφ’ όρου ζωής


Οι ιδιοκτήτες ζώων που χρησιμοποιούνται για ψυχαγωγικούς λόγους στο τσίρκο υποχρεούνται να τα συντηρούν εφ» όρου ζωής από 1ης Ιανουαρίου στην Ρωσία!

Οι ιδιοκτήτες ζώων που χρησιμοποιούνται σε ψυχαγωγικά και πολιτιστικά προγράμματα, θα υποχρεούνται από την 1η Ιανουαρίου να τα συντηρούν εφ’ όρου ζωής, δήλωσε ο πρόεδρος της επιτροπής οικολογίας και περιβάλλοντος της Κρατικής Δούμας, Βλαντίμιρ Μπουρμπάτοφ, στην Ρωσία.

Επισήμανε ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο με τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις θα τεθεί τέλος στην «εντελώς λαθεμένη, αντιανθρωπιστική και βάρβαρη πρακτική» εγκατάλειψης των ζώων αυτών στον δρόμο.

Click4more: Το τρομαγμένο καγκουρό έπεσε στην πισίνα για να σωθεί!Μεγάλες αλλαγές στην Ρωσία!

Σύμφωνα με τον Ρώσο κοινοβουλευτικό, «στα ζώα διασφαλίζεται τo υπόλοιπο της ζωής τους στα ιδρύματα στα οποία εργάσθηκαν» και «οι ιδιοκτήτες τους είναι υποχρεωμένοι να διασφαλίσουν την διαβίωση και διατροφή τους εφ’ όρου ζωής»

Ο Μπουρμπάτοφ, υπενθύμισε ότι οι σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις περί υπεύθυνης αντιμετώπισης των ζώων ψηφίσθηκαν πριν από ένα και πλέον χρόνο, αλλά τίθενται σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2020.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ