Ήθελαν να κάνουν φάρσα στην κόρη τους για τα Χριστούγεννα και η αντίδρασή της έγινε viral


Η Justice Mojica προσπαθούσε να κάνει φάρσα στην κόρη της, δίνοντάς της «το χειρότερο χριστουγεννιάτικο δώρο», οπότε σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν την αντίδραση που είχε.

Με τον σύζυγό της, πήραν μια μπανάνα, την συσκεύασαν με γιορτινό χαρτί περιτυλίγματος, την έδωσαν στην μόλις 2 ετών Aria και με αγωνία περίμεναν την από απογοητευμένη μέχρι θυμωμένη αντίδρασή της.

Το μικρό κορίτσι όμως όχι μόνο δεν στενοχωρήθηκε με το περίεργο δώρο, αλλά αντιθέτως κατενθουσιάστηκε φωνάζοντας χαρούμενη «Μπανάνα, μπανάνα!», ζητώντας από την μητέρα της να την «ανοίξει».

View this post on Instagram

I Tried Giving My Daughter The Worst Xmas Gift Ever & I Didn’t Expect This Reaction

A post shared by LGND (@lgndfrvr) on

«Δεν περίμενα να ενθουσιαστεί με κάτι τέτοιο. Γνωρίζαμε πως γενικά είναι ευγνώμων, αλλά δεν περιμέναμε όλο αυτό», είπε η μητέρα της.

Η γονείς της Aria φτιάχνουν κωμικά σκετς ως LGNDFRVR σε YouTube, Instagram, Facebook και Twitter. Τα περισσότερα βίντεο αφορούν ιστορίες για την σχέση τους και μόλις πρόσφατα άρχισαν να βάζουν μέσα την κόρη τους.

«Βασικά κρύβαμε το πρόσωπό της για έναν ολόκληρο χρόνο, αλλά είχε τόσο έντονη προσωπικότητα, ακόμη και όταν ήταν μωρό, που αρχίσαμε να την τραβάμε βίντεο επειδή θυμίζει μια μπάλα γεμάτη θετική ενέργεια. Είναι καταπληκτικό που η κόρη μου πήρε μέρος σε αυτό», λέει η μητέρα της.

View this post on Instagram

i will hold your hand for a short while, but i will hold your heart forever ❤️

A post shared by LGND (@lgndfrvr) on

View this post on Instagram

Why Do Women Do This TAG A FRIEND #LGNDFRVR

A post shared by LGND (@lgndfrvr) on

Όπως εξηγούν οι γονείς της, η Aria λατρεύει το φαγητό, ειδικά τις μπανάνες. «Θα μπορούσα να της δώσω τώρα ένα μπισκότο και να ξετρελαθεί. Αλλά ειδικά τις μπανάνες, τις λατρεύει.

Υπάρχουν φορές που ξυπνάει μες στη νύχτα και φωνάζει “μπανάνα”! Φέτος είναι πολύ ενθουσιασμένη με τα Χριστούγεννα και τον άγιο Βασίλη, είναι όλο καινούργιο για εκείνη», λένε.

View this post on Instagram

You’ve Got a Friend In Me ❤️ #LGNDFRVR

A post shared by LGND (@lgndfrvr) on

Για τη φάρσα με το χειρότερο δώρο, λένε πως εμπνεύστηκαν από παρόμοια βίντεο παιδιών που ξετυλίγουν τα δώρα τους και τα οποία παρακολουθεί τελευταία η κόρη τους. «Θέλαμε απλώς να δούμε την αντίδρασή της. Είναι τόσο απρόβλεπτη, ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνει.

Αυτό δεν μπορείς να το στήσεις, είναι η πραγματική της αντίδραση, δεν ήταν σκετς, ούτε είχε σενάριο. Απλώς καταγράφουμε την καθημερινότητά μας. Αυτοί είμαστε», προσθέτουν οι γονείς της.

Το βίντεο έχει ήδη ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια views στο Twitter και συνεχίζει. «Είναι υπέροχο που καταφέραμε να κάνουμε τον κόσμο να χαμογελάσει», λέει ο πατέρας της.

 

 

Πηγή: www.newsone.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ