Βραζιλία: Ο πρόεδρος Μπολσονάρο έπεσε μέσα στο προεδρικό μέγαρο και…

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρο επιβεβαίωσε την Τετάρτη (25.12.2019) τις πληροφορίες ότι στις αρχές της εβδομάδας έπεσε μέσα στην προεδρική κατοικία, στην Μπραζίλια.

Όπως αποκάλυψε ο Μπολσονάρο υπέστη προσωρινή απώλεια μνήμης εξαιτίας του ατυχήματος, καθώς, προφανώς, χτύπησε στο κεφάλι.

Ο 64χρονος Βραζιλιάνος πρόεδρος έπεσε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για εξετάσεις. Από την αξονική τομογραφία στο κεφάλι του δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα. Παρέμεινε τη νύχτα στο νοσοκομείο και πήρε εξιτήριο την Τρίτη (24.12.2019).

“Είχα μερική απώλεια μνήμης. Σήμερα (σ.σ. 24.12.2019) το πρωί κατάφερα να θυμηθώ πολλά πράγματα”, είπε ο πρόεδρος, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Band TV. “Τώρα είμαι καλά. Δεν ήξερα, για παράδειγμα, τι είχα κάνει την προηγούμενη ημέρα”, εξήγησε.

Από τον Σεπτέμβριο του 2018 ο Μπολσονάρο έχει υποβληθεί σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του.

Πρόσφατα, είπε σε δημοσιογράφους ότι πιθανόν να έπασχε από καρκίνο του δέρματος, όμως η βιοψία που του έγινε ήταν αρνητική.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here