Πατούλης: «Η γέννηση του Θεανθρώπου να αποτελέσει την αχτίδα της ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, στέλνει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον, ανήμερα τα Χριστούγεννα.

«Η σημερινή εορτή των Χριστουγέννων αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για να σκεφτούμε όλοι μας ότι ο Θεός είναι μαζί μας και μας προστατεύει από τις δυνάμεις του μίσους και της αλλοτρίωσης» αναφέρει π περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης σε μήνυμά του για τα Χριστούγεννα.

«Οφείλουμε να εργαστούμε συγκροτημένα, με σχέδιο και σκληρή δουλειά προκειμένου να συμβάλλουμε, όλοι μαζί στην προσπάθεια για να πάει η χώρα μας μπροστά. Το οφείλουμε στη νέα γενιά» σημειώνει ο κ. Πατούλης. Ο Πατούλης και η “Νέα Αρχή”

Αναφέρει πως από την πρώτη ημέρα που η νέα Διοίκηση ανέλαβε καθήκοντα εργάζεται «συστηματικά προκειμένου να κάνουμε πράξη το όραμα μας για μια Νέα Αρχή για την Αττική» … «ενωμένοι δίνουμε τη μάχη για να δημιουργήσουμε όλα όσα ονειρευόμαστε».

Και εύχεται «χρόνια πολλά σε όλους και η γέννηση του Θεανθρώπου να αποτελέσει την αχτίδα της ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον για όλη την ανθρωπότητα. Χρόνια Πολλά με Υγεία και Προκοπή.».

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here