Χάρης Τζωρτζάκης: Τι θα έκανε αν… ήταν πλούσιος; (Photos)


Ο Χάρης Τζωρτζάκης πρωταγωνιστεί φέτος στην τηλεοπτική σειρά «Αν ήμουν πλούσιος».

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι θα έκανε εκείνος αν στην πραγματική ζωή ήταν πλούσιος!

Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν πλούσιος;

Αν ήμουν πλούσιος, σίγουρα θα βοηθούσα κάποιους ανθρώπους από την οικογένεια μου να είναι άνετη οικονομικά και να μπορεί να ζήσει μια καλύτερη ζωή. Δεν νομίζω ότι θα άλλαζα πολλά πράγματα στη ζωή μου. Θα συνέχιζα να κάνω θέατρο, θα συνέχιζα να ασχολούμαι με την τέχνη μου.

Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε πώς είναι να ζει κάποιος που είναι πλούσιος, γιατί δεν ξέρουμε πώς είναι. Εγώ δεν έχω συναναστραφεί με ανθρώπους που είναι πάρα πολύ πλούσιοι και ούτε θέλω. Για να είμαι ειλικρινής, δεν θέλω να γίνω τόσο πλούσιος.

Για ποιο λόγο;

Γιατί χάνεις ένα μεγάλο κομμάτι από την ψυχή σου. Πες, για παράδειγμα, ότι σου τυχαίνει ένας λαχνός και γίνεσαι πλούσιος. Πιστεύω ότι τα χρήματα αλλοτριώνουν τους ανθρώπους όταν είναι σε υπερβολικό βαθμό. Μπαίνεις σε μια λογική πώς θα τα διατηρήσεις, πώς θα τα αυξήσεις. Βλέπεις ανθρώπους που είναι βαθύπλουτοι, μεγιστάνες, έχουν επιχειρήσεις, πλοία και συνεχώς αυτό που θέλουν είναι να τα αυξήσουν. Κανείς δεν αρκείται σε αυτά που έχει. Εγώ δεν είμαι άπληστος. Είμαι ικανοποιημένος με τη ζωή που έχω και βλέπω τι συμβαίνει με τους συνανθρώπους μου.

Τι είναι αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο στη δουλειά σου;

Στη δουλειά μου με κάνουν ευτυχισμένο οι συνεργάτες μου. Γνωρίζω ανθρώπους κάθε έξι μήνες, γιατί έτσι είναι η φύση της δουλειάς μας, που είναι πολύ αξιόλογοι και ευαίσθητοι.

Δεν είναι όλοι, βέβαια, κάθε φορά, αλλά πάντα υπάρχουν άνθρωποι τους οποίους χαίρομαι που τους γνωρίζω. Επίσης, η πρόβα είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι χαράς στη δουλειά μας, γιατί είναι μια δημιουργική φάση και μετά κάτι χάνεται. Για παράδειγμα, μπορείς να κάνεις μία πρόβα για μία σκηνή και να λειτουργήσουν όλα άψογα και πάντα, όταν θα ακουστεί η κλακέτα ή το «Πάμε», κάτι χάνεται, γιατί προσπαθούμε να είμαστε καλοί στη λήψη ή στην παράσταση.

Υπάρχει αυτό το άγχος γενικότερα στους ανθρώπους και στη δουλειά μας ότι τώρα πρέπει να είμαι καλός. Όταν προσπαθείς να είσαι καλός, πάντα κάτι χάνεται από την αθωότητα του παιχνιδιού.

Εσύ είσαι αγχώδης γενικά;

Πίστευα ότι δεν είμαι, αλλά τελικά είμαι πολύ αγχώδης. Όχι με συγκεκριμένα πράγματα, όμως έχω ένα γενικότερο άγχος στη ζωή μου.

Και πώς κατάλαβες ότι τελικά είσαι;

Όσο μεγαλώνεις, συνειδητοποιείς πράγματα για τον εαυτό σου που δεν τα έβλεπες πιο πριν. Τώρα έχω κλείσει τα 33 και κάνοντας μια ανασκόπηση βλέπω ότι έχω συνεχώς ένα διαρκές άγχος να μη συμβεί κάτι κακό, είπε στο My tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ